Att torrborsta huden före duschen, eller skrubba kroppen mjuk i duschen är strålande metoder för att få igång blodcirkulationen och få bort döda hudceller. Perfekt sätt att få snyggare hud inför sommaren – testa de naturliga kroppsborstarna från TEK!

 

Att investera i kroppsborstar känns helt rätt inför våren. Bli av med grådassig trist hud samtidigt som du ger din kropp en ordentlig massage. Du kommer känna dig mjuk och len och din hud får en helt ny lyster! Helt redo för sommaren!

Kroppsborstarna från det italienska hållbara märket TEK fixar biffen, de två borstarna är bra på olika sätt och fyller olika funktioner:

Badborsten med mjukt svinhår kan du använda dagligen för en ordentlig torrborstning eller varför inte för att skrubba dig riktigt ren med en härlig duscholja?

Massageborsten i trä med runda mjuka piggar kan du använda för att massera kroppen – kanske lår och rumpa om du har ojämn hud där med celluliter? – och dessutom hjälper denna borste till så att dina efterföljande hudvårdsprodukter går djupare in i huden. Eller så kan du använda den för att ge någon du tycker om en riktigt härlig ryggmassage! Vi älskar också att massera hårbotten med den här rackaren – stimulerar hårsäckarna!

 

Båda borstarna är handgjorda i iItalien och tillverkade av naturliga material som valts ut för att minska miljöpåverkan. Gummit i borstens botten är av äkta naturgummi, som inte är syntetiskt framställda av råolja. Du kan borsta dig snygg med gott samvete!

 

Här hittar du alla borstar från TEK >>>

 

Fixa mer glow: torrborsta huden!

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt vid nästa köp >>>