Nyheter från Maria Åkerberg har landat i shoppen lagomt till vår och sommar! Vad sägs om ett härligt kit som doftar uppiggande av lavendel och citrongräs för kroppen och håret, eller en sminkpalett i vackra, skimriga bronziga nyanser? För dig som gillar läppstift i MLBB-nyanser kommer här glada nyheter från Maria Åkerberg!

Nu kikar vi närmare på nyheter från Maria Åkerberg:

 

Maria Åkerberg A Lot of Energy är ett trevligt, prisvärt kit som innehåller Hair & Body Shampoo Energy, Hair Conditioner Energy och Body Lotion Energy. Alla i smidiga 100 ml-tuber som är lika perfekta att ta med sig på resan som i träningsväskan – och dessutom doftar de uppiggande av rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär.

Här köper du Maria Åkerberg A Lot of Energy kit för 199 kr (värde 377 kr) >>

 

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Endless Summer Limited Edition är en unik ögon- och highlighter-palett för sommarens snyggaste makeup! Nyanserna i Endless Summer kan kombineras i en oändlighet för att skapa olika makeuper. Ögonskuggorna som ingår är Dusty Rose, Warm Silk, Toffee och Hazelnut.

Här köper du Maria Åkerberg Endless Summer paletten för 299 kr >>

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Lip Care Colour finns nu även i nyanserna Angel och Spirit. Läppstiften innehåller mineralbaserande pigment som ger dina läppar en hållbar och vacker färg, samtidigt som det innehåller vårdande naturliga ingredienser som oljor och bivax. Angel är ett neutralt rosalila läppstift utan skimmer och Spirit är ett beigefärgat läppstift i en varm, skir nyans.

Här köper du Maria Åkerbergs läppstift till extra fint pris 99 kr styck (ord pris 199 kr) >>

 

Andra nyheter från Maria Åkerberg:

 

Maria Åkerberg Hair Mask finns nu i 100 ml – goda nyheter för er hårmask-älskare! Hair Mask är en extra kraftfull, naturlig hårinpackning som återställer fuktbalansen och gör ditt hår silkeslent. Hair Mask innehåller eterisk olja av ingefära som verkar välgörande för hårbotten samt blommor från Ylang Ylang-trädet som verkar balanserande och ger glans.

Här hittar du Hair Mask för 199 kr >>

 

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Eye Makeup Remover kommer nu i 100 ml och i praktisk tubform. Eye Makeup Remover är en mild rengöring som på ett skonsamt sätt tar bort din makeup runt ögonen samt läpparna. Den tar lätt bort din makeup utan att du behöver gnugga.

Här hittar du Eye Makeup Remover för 149 kr >>

 

 

 

 

Spana in alla nyheterna här från Maria Åkerberg >>