Nyhet från Bruns. Äntligen kan vi välkomna en efterlängtad nyhet – Växaserien innehåller schampo, hårmask och leave-in vatten som ger tjockt hår, glans och ger en lyxig känsla av föryngrat hår. Serien väcker liv i hårsäckarna och maximerar bildandet av nya hårstrån!

Någon gång i livet kan håret kännas livlöst, att det inte växer som det ska eller att mycket hår lossnar – känns det igen? Vad som orsakar kan vara olika; det kan bero på stress, hormoner eller genetik. Men visste du att circa 10-15% av hårsäckarna är i vilofasen och kan av olika anledningar ha stannat där. Det betyder att hårsäckarna nödvändigtvis inte är döda och där med går att stimulera. Växaserien från Bruns bidrar till att förkorta vilofasen och förlänga växtfasen genom de bioaktiva ämnena som är utvunna ur mungbönor och rödklövergroddar.

Växaserien består av två kit – Glädjande Tillväxt samt Oparfymerad som båda innehåller schampo, hårmask samt leave-in vatten.

 

BRUNS VÄXA-KIT NR 80 GLÄDJANDE TILLVÄXT

bruns-nr80-växakitBruns Växa-kit nr 80 Glädjande Tillväxt med dess upplivande unisex-doft av lime och mynta tillför serien en uppfriskande och svalkande känsla, de eteriska oljorna stimulerar sinnet och har antiseptiska egenskaper. Produkterna innehåller naturlig keratin (från ull) som bibehåller ett friskt, ungdomligt och starkt hår. Du får ett glansigt, mindre sprött hår och minskar håravfallsprocessen.

Växaschampo nr 80a: Appliceras i torrt eller fuktigt hårbotten, massera och låt verka ca 2-3 minuter innan du sköljer ut. Schampoot rengör, vårdar, återfuktar både hår och hårbotten.

Växamask nr 80b: Hårmasken återfuktar och smörjer hårbotten och stimulerar hårsäcken. En djupverkande kur som återfuktar, ger glans och gör håret mjukare. Massera in en generös klick i hår och hårbotten och låt verka minst 15 minuter. Används 2-3 gånger i veckan för skadat hår och obalanserad hårbotten.

Växavatten nr 80c: Stärkande leave-in som boostar hårsäckarna och väcker liv i de cellerna som är vilande. Sprayas i torr eller fuktig hårbotten, massera lätt med fingrarna och styla håret som vanligt. Appliceras efter schampo och hårmask.

Här hittar du Växa-kit nr 80 >>>

 

BRUNS VÄXA-KIT NR 81 OPARFYMERAD

bruns-nr81-växakit

Bruns Växa-kit nr 81 Oparfymerad  passar dig som är känslig eller har doftöverkänslighet, detta kit är parfymfritt. Kitet revitaliserar hårsväxten, förbättrar fukbalansen, främjar en sund hårbotten och stärker håret. Du får ett friskt hår med bättre hårkvalitet.

Växaschampo nr 81aRengör hårbotten, är närande, återfuktar och ger håret volym. Massera in produkten i torrt eller fuktigt hårbotten för att penetrera de aktiva ingredienserna. Låt verka 2-3 minuter innan du sköljer ut schampot.

Växamask nr 81b: Hårmask som stimulerar hårbotten och verkar på djupet, låt sitta i minst 15 minuter. Använd masken 2-3 gånger i veckan om du har väldigt slitet hår för att få bättre resultat eller använd under natten som nattmask för maximal effekt.

Växavatten nr 81c: Ett leave-in vatten som är återfuktande och stimulerande för känslig hårbotten. Produkten främjar hårets tillväxt och förebygger håravfall. Spraya i hårbotten och styla sedan ditt hår som vanligt. Används med fördel efter Växaschampo nr 81a.

Här hittar du Växa-kit nr 81 >>>

Här hittar du hela Bruns sortiment >>

Här är mer läsning om Bruns:

Vårdande & djuprengörande spa-produkter från Bruns!