Vi har en rad svenska nyheter som landat i shoppen från ekologiska varumärkena c/o Gerd, Bruns och Loelle – så roligt tycker vi! Vi kikar närmare på vad som är nytt i shoppen:

C/o Gerd har nya produkter i sortimentet – säg hej till Body Lotion Blueberry Vanilla Fudge som kommer i två storlekar; 500 ml och 275 ml. Du förstår säkert redan att de doftar himmelskt gott av just vanilj och fudge, body lotionen innehåller bland annat shea- och kakaosmör som verkar vårdande och lämnar huden mjuk och återfuktad. En annan nyhet är att populära Foot Cream Tea Tree & Peppermint nu även finns i 500 ml – fotkrämen har en lyxigt krämig konsistens och verkar återfuktande och vårdande för dina torra fötter!

Här hittar du c/o Gerds sortiment >>

Bruns har precis lanserat två nya hårstylingprodukter – Hårdvax nr 30 med doften välklädd svartpeppar och Hårdvax nr 31 som är oparfymerad.  Ett hårdvax skapar volym, textur och stadga och passar dig med kort eller mellanlångt hår. Det här vaxet ger en matt, torr finish och håller stadgan i håret hela dagen. Välklädd svartpeppar doftar gott av svartpeppar, lakrits och lime!

Här hittar du hårdvård från Bruns >>

Loelle har också lanserat en nyhet – Hemp Seed Oil! Hampafröolja är en antiinflammatorisk, lättabsorberad olja som passar alla hudtyper. Hampafröoljan innehåller en idealisk blandning av de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6 samt GLA som visar sig vara antiinflammatorisk på huden och har positiv verkan på eksem och psoriasis. Även Q10, antioxidanter och vitaminer som hjälper huden med dess cellförnyelse hittas i denna olja. Massera in i huden på önskat område eller använd några droppar för att återfukta hårtoppar och hårbotten!

Här hittar du hudvård från Loelle >>