Ekologiskt solskydd. Nu har fyra härliga solskyddsnyheter landat i webbshoppen: Eco Cosmetics nya solskyddsserie SunSpray. Som namnet antyder kommer alla produkter i serien i praktiska förpackningar med ett fint spraymunstycke som gör att solskyddet lätt fördelar sig över huden. Det gör att solskydden är extra lätta att applicera, och de lämnar inga synliga spår på huden.

Eco Cosmetis SunSpray har ett helt fysikaliskt UV-filter av titanoxid som reflekterar bort solens skadliga UV-strålar, och de innehåller inga nanopartiklar eller starka kemiska ämnen vilket gör att de även kan användas av de med känslig hud.

Låt oss spana in de fyra nyheterna:

Eco-cosmetics_sfp_50-toned_q10

 

# Sunspray SPF 50 Q10 Tonad är ett naturligt tonat solskydd som ger huden en fin ljus sommarfärg. Detta solskydd innehåller hallonfröolja och Q10 som förhindrar hudens åldrande.

 

 

 

Eco Cosmetics Sunspray SPF 50

 

Eco Cosmetics Sunspray SPF 50 innehåller en vårdande sammansättning av hallonfröolja, granatäpplefröolja och vegetabilisk vitamin E som tillsammans förbättrar hudens elasticitet, vårdar huden och förebygger åldrande. Hög solskyddsfaktor!

 

 

Eco Cosmetics Sunspray SPF 30

 

Eco Cosmetics Sunspray SPF 30 är ett naturligt solskydd med medelhögt skydd som passar alla hudtyper, även känslig hud.

 

 

 

Eco Cosmetics Sunspray Kids SPF 50+

 

Eco Cosmetics Sunspray Kids SPF 50+ är en solspray för barn som ger ett mycket högt skydd mot solens farliga strålar, det ger ett säkert skydd även för de minsta barnen. Innehåller enbart fysikaliskt filter, som är det som rekommenderas för små barn. Men tänk på att alltid komplettera små barns skydd med solhatt och kläder och att inte utsätta dem för direkt sol när solen är som starkast.

 

Här kan du läsa mer och handla alla solskydd från Eco Cosmetics >>>