Under vår gröna skönhetsmässa Green Beauty Day den 8 oktober erbjuder vi ett fullspäckat program med många inspirerande föreläsningar! Alla föreläsningar hålls i den vackra salen Nobelterrassen i Münchenbryggeriet. Här är schemat för alla föreläsare under vår heldag om naturlig skönhet, Green Beauty Day: 

Här köper du din biljett till Green Beauty Day! 

10.30: Masterclass i ansiktsyoga och gua sha

Hannah Sjöström, journalist, författare, yogalärare och grundare av Naturligt Snygg, kommer att bjuda på en masterclass i ansiktsyoga och gua sha. ”Det kommer bli så härligt och jag lovar massor av glow!”

green_heads_GreenBeautyDay

11.30: Hårstyling & hårtrender med Green Heads

Frisörer och stylister – bland annat frisörmästaren och grundaren, Maria Hellström och creative director Mara Cruseman – från gröna salongen Green Heads kommer att visa hur man stylar håret med värmeverktyg, berätta om höstens hetaste hårfärger och hårtrender!

12.30: Weleda, världens mest hållbara hudvårdsföretag

Anders Tenglin, VD för Weleda inspirerar med en föreläsning om vad hållbar hudvård egentligen betyder och hur Weleda kommit att bli världens mest hållbara hudvårdsföretag!

13.30: Makeup Masterclass med Linda Öhrström

Makeupartisten Linda Öhrström, som är en av landets mest kunniga och prisbelönade, bjuder på sin expertis i form av en master class i smink! Missa inte möjligheten till många sminktricks från en av landets bästa!

14.30: Minimalistisk hudvård med Care of Gerd

Lyssna på grundarna av C/o Gerd, Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund, som delar med sig av sina tankar kring hur hudvård kan vara både minimalistisk men samtidigt klimatsmart och multifunktionell!

Sara Nomberg

 

15.30: Så funkar layering med Sara Nomberg

Hudterapeuten och näringsfysiologen Sara Nomberg från Organics by Sara reder ut hur du på bästa sätt lägger din hudvård i lager, sk layering. Vilken produkt ska på huden först? Hur funkar penetrationen i huden och hur får man optimalt resultat?

 

Här köper du din biljett till Green Beauty Day! 

Här kan du läsa mer om vad som händer på Green Beauty Day den 8 oktober: 

Allt du behöver veta om Green Beauty Day 2022!