1985 markerade startpunkten för Sabine Beer och hennes make Kurt när de lade grunden för Santaverde nära Estepona, Andalusien. Målet? Att skapa en ledande linje av certifierad naturlig och ekologisk hudvård. Idag symboliserar Santaverde högsta kvalitet inom branschen.

Resan till hudvårdens framkant

Mötet med aloe vera, en växt känd sedan medeltiden för sina läkande egenskaper, inspirerade Sabine Beer till att lansera Santaverde. Hon ville erbjuda hudvårdsprodukter som kombinerar effektivitet med rena, naturliga ingredienser för de som prioriterar både hälsa och miljö.

Aloe vera: Kärnan i Santaverdes hudvård

Sabine Beers fascination av aloe vera ledde till att hon bestämde sig för att odla växten ekologiskt på sin egen mark. Trots utmaningar med att introducera aloe vera i hudvårdsprodukter stod hon fast vid sin vision och skapade en unik formulering som använder färsk aloe vera-juice i stället för vatten.

Santaverde idag: Ett ekologiskt hudvårdsmärke

Med ett omfattande utbud av vetenskapligt beprövade aloe vera-baserade produkter har Santaverde blivit en favorit bland konsumenter. Företagets dedikation till ekologisk odling och naturliga ingredienser har även belönats med flera certifieringar.

Hållbarhet och ansvar

Santaverdes över 30 år långa fokus på hållbarhet och socialt ansvar genomsyrar hela deras verksamhet, från aloe vera-odling till etisk produktion. Deras engagemang för miljön och etiska affärspraktiker har satt en ny standard inom hudvårdsindustrin.

Utforska Santaverdes produktlinje

Santaverde står för mer än bara hudvård; de representerar en djup respekt för naturen. Genom att använda aloe vera och andra ekologiska ingredienser erbjuder de produkter som är både närande och hållbara.

Aloe Vera: Mer än bara en ingrediens

I hjärtat av varje produkt från Santaverde finns aloe vera-juice, som ersätter traditionellt vatten för att maximera produktens effektivitet och näringsvärde.

Anpassad hudvård för varje behov

Santaverde tillhandahåller lösningar för alla hudtyper och behov, från daglig återfuktning till specialiserad vård för specifika problem såsom akne och ålderstecken.

Innovation genom forskning

Genom kontinuerlig forskning och utveckling har Santaverde skapat innovativa produkter som kombinerar det bästa från naturen med vetenskapens senaste framsteg.

Av Naturligt Snygg