Har du ännu inte hittat rätt gåva till mamma? Eller letar du efter en fin studentpresent, bröllopsgåva eller en gåva till din älskling? Här är 12 bra presenttips från redaktionen!

 

Maria Åkerberg 24/7 Plus Set

Detta set kommer mamma bli glad av att få! Det här fina kitet 24/7 Plus Set från Maria Åkerberg med fuktboostande ansiktskrämer är en riktigt bra investering som hjälper till att stärka huden och motverkar ålderstecken.

YinYourSkinGuashasten

En gua sha-sten från Yin Your Skin är en perfekt present till den skönhetsintresserade! Massagetekniken har använts i århundraden i traditionell kinesisk medicin – den här effektiva massagen kommer att släta ut rynkor, hjälpa till att framhäva ansiktskonturer och väcka hudens naturliga glöd till liv i ansiktet.

 

Weleda Summer Garden Shower_200ml

Weleda, Summer Garden Shower Gel. Denna färgglada duschkräm har en somrigt doft av äkta eteriska oljor från citron, ylangylang och copaiba. Kanske fin tillsammans med en somrig bukett till något av barnens pedagoger eller lärare?

thrive store smyckethrive store örhängen

 

Hållbart och etiskt tillverkade smycken känns helt rätt och är fina att ge bort såhär i student-tider! Kommer från People Tree och finns hos Thrive.

Estelle-thild-sparkling-citrus-set

Estelle & Thild har somrigt presentpaket med duschkräm och body lotion i doften Sparkling Citrus Bloom – så fina!

Boken-hello-glow

Och till alla som har en hud rekommenderar vi Hannahs nya bok ”Hello Glow – vägen till strålande hud”. Den är full av tips, intervjuer med experter i branschen och den utgår också från hennes egna erfarenheter hur huden kan förbättras.

toiletry-bag-mustard-fram

Vem skulle inte bli glad för den här piffiga och hållbart, Fair Trade-tillverkade necessären? Perfekt vid resor, i handväskan eller gymväskan. Kommer från O My Bag och finns hos Stil & Ansvar.

Benecos For Men Only Set

Benecos for men only-kit passar perfekt till brorsan, pappa eller partnern! Det här kitet innehåller en Face & After-Shave Balm och en fräsch Body Wash (doftar ljuvligt – den kan ni dela på!).

Boken-Halsokick-av-Marita-Karlson

”Hälsokick!” av vår LA-baserade bloggare Marita Karlson är en så himla fin bok. Massor av inspiration till grymma juicer, smoothies och snacks – så härlig!

Mossa-jul

Vitamin Cocktail Kit från Mossa är perfekt att ge bort till någon som behöver fukt och glow! Kitet innehåller en härlig ansiktsmask och en ansiktsolja som tillsammans gör vilken hud som helst glad.

destination-beautyfood-varldens-basta-skonhetsrecept-och-rutiner-for-glow

Är din mamma eller vän eller du själv matlagningsintresserad är Maria Ahlgrens andra bok med samma tema, Beautyfood riktigt inspirerande! Maten i boken är framtagen för glow i huden och som gåva är den riktigt fin.
bamford-gift-e1526826849236

Bamford, Geranium Hand & Body Wash och Hand & Body Lotion är en superlyxig duo med ljuvliga kroppsprodukter. Den här gåvan kan vi lova att alla blir glada av!

produktbild_presentkort.jpg

Och sist så är ju ett presentkort hos oss Naturligt Snygg en perfekt present! Välj fritt bland alla våra sköna, gröna produkter efter behov och önskemål. Detta kan inte bli fel ♥