Har du ännu inte hittat rätt gåva till mor? Eller letar du efter en fin studentpresent, bröllopsgåva eller en gåva till din älskling? Här är 12 bra presenttips från redaktionen!

weleda_creamybodywash

Weleda, Creamy Body Wash. Dessa färgglada duschkrämerna är så fina var för sig, men tänker er ihop, som en vacker bukett! Kanske något till barnens pedagoger eller lärare?

omstart-for-en-starkare-renare-och-friskare-kropp

Den här boken bör finnas i alla kvinnors bokhylla! Omstart är skriven av Karin Björkegren Jones och den lär dig allt om lymfsystemet som du behöver för att må bra. Köp den till dig själv och ge bort den till alla kvinns du känner!

maria-akerberg-baby-kit-m-handduk-600x600

Känner du någon som går i väntans tider? Det här fina Baby Gift Set med mild, babyvänlig tvål, olja, handduk och salva från svenska märket Maria Åkerberg är en riktigt bra investering!

thought_brodyrblus_vit_ekologisk_bomull

Den här broderade blusen från hållbara Thought skulle man ju bli så himla glad för (blink, blink), men vi tror att även våra egna mammor eller döttrar också skulle vara väldigt söta i den!

estelle_thild

Estelle & Thild har fina presentpaket som hand-duon med tvål och handlotion i doften Fresh Water Lily och så kropps-duon med duschkräm och body lotion i doften Sparkling Citrus Bloom – så fina!

helloglowboken

Och till alla som har en hud rekommenderar vi Hannahs nya bok ”Hello Glow – vägen till strålande hud”. :) Den är full av tips, intervjuer med experter i branschen och den utgår också från hennes egna erfarenheter hur huden kan förbättras.

isongrey1

Vem skulle inte bli glad för den här stiliga och hållbara ryggsäcken? Perfekt att släpa dator och annat, men utan att se för ”sportig” ut, utan mer snygg och urban. Kommer från Ucon Acrobatics och finns här.

nyr_men_duo

NYR Men är Neal’s Yard Remedies produkter för killar och det här kitet innehåller en Claming After Shave Balm och en fräsch Invigorating Body Wash (doftar ljuvligt – den kan ni dela på!). Perfekt present till dom med skägg!

mammaboost-marita-karlson-600x600

”Mamma boost – Recept för ett skönare mammaliv” av vår LA-baserade bloggare Marita Karlson är en så himla fin bok. Massor av inspiration till grym mat, smoothies och snacks – så härlig!

Hing doftljus

Hing, Doftljus, Dark och GreenHouse – underbara fina svenska doftljus handgjorda i Piteå. De 100 % naturliga, har en träveke som knastrar ljuvligt och så doftar de underbart!

beautyfood

Är din mamma eller vän eller du själv matlagningsintresserad är Maria Ahlgrens bok Beautyfood riktigt inspirerande. Maten i boken är framtagen för glow i huden! Och som gåva är den riktigt fin.

bamford_gift

Bamford, Geranium Hand & Body Wash och Hand & Body Lotion är en superlyxig duo med ljuvliga kroppsprodukter. Den här gåvan kan vi lova att alla blir glada av.