Nu lanserar vi på Naturligt Snygg hudvård från BYBI – boostande, färgglada och veganska produkter som piggar upp både huden och badrumsskåpet!

Från Storbritannien kommer nya hudvårdsserien BYBI med vårdande och boostande produkter som skämmer bort huden! Serien innehåller 100% naturliga, ekologiska och veganska ingredienser.

Hela resan började med att skönhetsälskarna Dominika Minarovic och Elsie Rutterford experimenterade med ekologisk skönhetsvård hemma i köket, och sen växte intresset sig större och de bestämde sig för att skapa sitt egna hudvårdsmärke. Visionen för BYBI var att skapa kvalitativa och naturliga produkter med mindre miljöpåverkan som samtidigt boostar och ger huden lyster. Inga kompromisser görs alltså på varken kvalité och miljö, utan miljötänket genomsyrar allt från produktion till färdig produkt. Förpackningarna är exempelvis tillverkade av sockerbaserad bioplast. Hur bra är inte det?

Alla produkter i serien är dessutom lekfulla, färglada, prisvärd och fantastiska som boostar huden och ger den ett vackert G L O W!

  • 100% naturlig, ekologisk hudvård
  • Hela serien är vegansk
  • Vårdande och lystergivande
  • Hudvård som boostar huden

Rengöring, skrubb och mask:

bybi crystal clear

 

BYBI Crystal Clear är en vårdande och härligt löddrande gelrengöring för ansiktet. Rengöringen hjälper till att balansera huden och utan att lämna en stram känsla. Rengöringen passar dig med normal, tilltäppt, fet, obalanserad hud som lätt får finnar och blemmor. Produkten ger dig en lugn och balanserad hud.

 

Köp BYBI Crystal Clear här>>>

 

 

 

bybi smooth & soothe scrub

 

BYBI Smooth & Soothe Scrub är en ansiktsskrubb som vårdar och rengör din hud på djupet och ger huden lyster. Skrubben tar bort döda hudceller varsamt från huden och fungerar även bra till dig med känslig hud. Skrubben lämnar en mjuk och len känsla, samtidigt som den ger huden en ny, härlig lyster.

 

Köp BYBI Smooth & Soothe Scrub här >>>

 

 

 

BYBI detox dust

 

 

BYBI Detox Dust är en  boostande ansiktsmask för  alla hudtyper. Pulvermasken tar bort orenheter och föroreningar och rengör på djupet. Ansiktsmasken lugnar och vårdar framförallt stressad, torr och trött hud. Blandas med vatten, honung, yoghurt eller mjölk till en fantastiskt svalkande mask!

 

Köp BYBI Detox Dust här>>>

 

 

 

Ansiktsmist:

bybi mega mist

 

BYBI Mega Mist är ett fuktgivande och vårdande ansiktsvattensom funkar att använda som ansiktsmist eller toner. Ansiktsmisten vitaliserar torr, irriterad och stressad hud och lämnar ett fint glow. Spraya på ansikte och hals vid behov eller innan serum. Misten fungerar även att använda innan eller efter makeup.

 

Köp BYBI Mega Mist här>>>

 

 

 

Ansiktsserum:

 

bybi supercharge serum

 

BYBI Supercharge Serum är ett serum som återställer hudens naturliga balans. Serumet återfuktar huden och gör den jämn samt att den stimulerar cellförnyelsen. Serumet återfuktar och ger lyster till huden, och kan kombineras med valfri fuktkräm eller användas separat.

 

Köp BYBI Supercharge serum här >>> 

 

 

 

Booster:

bybi blueberry booster

 

BYBI Blueberry Booster är olja till ansiktet som skyddar din hud mot det skadliga blåa skärmljus som kommer från bärbara datorer, mobiltelefoner men även från solen. Oljan bildar en skyddande yta på huden och hindrar därmed skadligt skärmljus att tränga sig in i huden.

 

Köp BYBI Blueberry Booster här >>>

 

 

 

bybi bakuchiol booster

 

 

BYBI Bakuchiol Booster är en vårdande ansiktsolja som motverkar fina linjer och trötthetstecken. Bakuchiol är naturens svar på retinol och oljan boostar din befintliga hudvårdsrutin, tillsätt några droppar till din ansiktskräm, serum eller balsam.

 

Köp BYBI Bakuchiol Booster här >>>

 

 

 

bybi strawberry booster

 

BYBI Strawberry Booster verkar vårdande och passar dig med torr, känslig och irriterad hud och lämnar en återfuktad känsla. Jordgubbsfröoljan absoberas snabbt in i huden, och kan tillsättas i din ansiktskräm eller serum. Oljan innehåller 100% jordgubbsfröolja och är rik på Omega-3 och omega-6.

 

Köp BYBI Strawberry Booster här >>> 

 

 

 

bybi buriti booster

 

BYBI Buriti Booster är en boostande kallpressad buritiolja som återfuktar och vårdar din hud. Ansiktsoljan skyddar din hud från yttre påverkningar som stress och föroreningar. Produkten passar perfekt som ett komplement till din hudvårdsrutin. Tillsätt några droppar till din fuktighetskräm eller serum för att få en extra boost.

 

Köp BYBI Buriti Booster här >>> 

 

 

 

Läppskrubb och balsam:

 

bybi lip buffer

 

BYBI Buffer Lip är en läppskrubb för dig som lider av torra och fnasiga läppar. Skrubben peelar effektivt huden på läpparna och tar bort döda hudceller. Skrubben har en återfuktande verkan på läpparna och innehåller jordgubbextrakt och socker som peelar läpparna och mandelolja som tillför fukt.

 

Köp BYBI Buffer LIp här >>> 

 

 

 

bybi lip plumper

 

 

BYBI Plumper Lip ett vårdande och fuktgivande läppbalsam som både skyddar och återupplivar dina läppar, dessutom ger den läpparna en fin glans och fyllighet. Läppbalsamet innehåller blodapelsin och pepparmint som stimulerar blodcirkulationen. Applicera på torra läppar efter behov eller över ett läppstift för extra glansig effekt.

 

Köp BYBI plumper lip här>>>

 

 

 

bybi babe balm

 

BYBI Babe Balm är en multifunktionell produkt som verkar vårdande och mjukgörande och ger huden ett vackert glow. Balsamet är särskilt lämplig för dig med känslig hud och kan appliceras på kinderna, nyckelbenet, ögonlocken eller på andra delar på kroppen som behöver lite extra lyster.

 

Köp BYBI Babe Balm här>>>

 

 

 

 

Spana in hela sortimentet från BYBI här>>>