Vi fyller på i shoppen och välkomnar trevliga nyheter från Maria Åkerberg! Härliga krämer, oljor och rengöringsprodukter som vårdar och tar hand om hela kroppen.

Ta fram det naturliga och vackra hos dig med nyheter från Maria Åkerberg. Nedan finner du flera produkter svåra att motstå, som vårdar både ansikte och hår. Vad sägs om en ögonbrynsolja som gör dina bryn fylliga och starka eller en vårdande duscholja som ger kroppen lyster?

 

Spana in:

 

 

Maria Åkerbergs Aloe Vera Barbadensis har en formula som återfuktar och vårdar irriterad och solbränd hud. En perfekt allround-produkt som även går att behandla insektsbett, klåda och vattkoppor.

 

Köp Maria Åkerberg Aloe Vera Barbadensis här >>>

 

 

 

Maria Åkerbergs Baby Wash  är en mild rengöring, särskild lämplig för små barn och bebisar. Produkten funkar att använda på hela kroppen men även som schampoo. Rengöringen innehåller kokos och majs, som hjälper huden att behålla sin naturliga skyddsbarriär. Dessutom innehåller produkten eteriska oljor från ros och lavendel som är vårdande, lugnande och inflammationshämmande.

 

Köp Maria Åkerbergs Baby Wash här >>>

 

 

 

Maria Åkerbergs Baby Bath, ett mjukgörande och milt mjölkbad framtaget speciellt för små barns hud. Den passar även vuxna med känslig och torr hud samt verkar vårdande mot hud med psoriasis. Baby Bath lindrar ansträngd hud och luktar ljuvligt från ingredienserna apelsinolja och svensk honung.

 

Köp Maria Åkerbergs Baby Bath här >>>

 

 

Maria Åkerberg Shower & Bath Oil

 

Maria Åkerbergs Shower & Bath Oil är en fuktgivande olja för kropp och själ som ger huden glow och lyster. Duscholjan passar utmärkt för dig med psoriasis, där oljan mjukar upp och avlägsnar flagor. Produkten funkar även som ett härligt aromabad i badvattnet, och lindrar vid förkylning. Duscholjan doftar friskt och verkar antiseptiskt.

 

Köp Maria Åkerbergs Shower & Bath Oil här >>>

 

 

 

Maria Åkerberg Shea oil

 

Maria Åkerbergs Shea Oil är en doftfri och mjukgörande sheaolja anpassad för torr hud. Speciellt vårdande för hudirritationer, hudbristningar och hudsprickor orsakat av kemikalier. Den funkar utmärkt som en massageolja eller för att behandla torr och känslig hårbotten.

 

Köp Maria Åkerbergs Shea Oil här >>>

 

 

 

Maria Åkerberg Specials for eyebrows

 

Maria Åkerberg Specials for Eyebrows är en näringsrik olja anpassad för ögonbryna, som gör dem starkare och fylligare. Ögonbrynsoljan bidrar till god cirkulation samt  vårdar under natten och formar bryna under dagen. Specials for Eyebrows innehåller en kombination av vegetabiliska oljor och eteriska oljor av Rosmarin och Yang Ylang. Produkten innehåller även extrakt från Ingefära och Chili.

 

Köp Maria Åkerberg Specials for Eyebrows >>>

 

 

 

Spana in hela vårt sortiment av Maria Åkerberg här>>>