ÄNTLIGEN säger vi på Naturligt Snygg: sedan juni har vi haft span på amerikanska kultmärket RMS Beautys senaste makeup-nyheter: rouge, highlighter och bronzer i en helt ny unik puderbaserad formula. De nya produkterna är både lättapplicerade, hållbara och återfuktande – förutom att de såklart ger huden en perfekt finish!

Häng med så spanar vi in alla nyheter:

RMS Beauty Pressed Blush

 

RMS-smala_blush

RMS Beauty fortsätter att innovera makeup-sortimentet och lanserar tre pressade rouge. Det silkeslena och lätta pudret kan lätt svepas över kinderna för en subtil färg eller byggas upp i flera lager för en mer dramatisk och pigmenterad look. Det märks att märkets grundare, makeup-artisten Rose-Marie Swift, jobbat hårt med såväl formulan som nyanserna. Bonus för att produkterna också är både vårdande och återfuktande på huden.

RMS Beauty Pressed Blush finns i tre olika nyanser:

Nyansen Crushed Rose har en modern rosa ton som skänker liv och lyster till dina kinder.

Nyansen Lost Angel har en förförisk korallrosa ton med gyllene undertoner.

Nyansen Moon Cry påminner om ett djupa färgen från ett rikt plommonvin, och med antydan till gyllene glans.

 

RMS Beauty Sensual Trio Palette

RMS-smala_trio

 

RMS Beauty Sensual Skin Trio palette är en trio-palett som flera Naturligt Snygg-läsare har efterfrågat sedan den lanserades i USA tidigare i somras. Den bygger på RMS Beautys mest populära och klassiska krämbaserade highlighters och rouge – men i den nya, superlätta pressade puderformulan.

Paletten innehåller tre nyanser:

Demure Blush – en exklusiv pressad pulverversion av RMS Beautys bästsäljande Lip2Cheek Demure. Har en elegant färg av rosa rosor som är perfekt för alla hudtoner och som ger dina kinder en naturligt rosig färg.

Grande Dame Luminizing Powder – en highlighter av ett silkeslent och flerdimensionellt pulver som ger ett nästan magisk glow: tänk reflekterande månljus och champagneskimmer.

Madeira Bronzer Luminizing Powder – en bronzer-highlighter som ger din hud en solkysst och strålande bronzer-glow. Använd den för att förstärka ansiktets konturer och skapa lyster på samma gång.

Finns att köpa här för 410 kronor >>>

 

RMS Beauty Amethyst Rose Luminizer

RMS-smala_luminizer

 

Sist men inte minst släpper RMS Beauty en ny nyans av deras populära krämbaserade highlighters: RMS Beauty Amethyst Rose Luminizer. Denna lilaskimrande nyans är inspirerad av grundaren Rose-Maries födelsesten i februari: den lila ametisten som är känd för sina läkande egenskaper. Rose Luminizer har en spöklik vacker isig lila nyans med en subtil rosa underton.

RMS Beauty Amethyst Rose Luminizer att köpa här för 440 kronor >>>