Äntligen är dem här! Borstarna från TEK gör verkligen susen för både svallet och hårbotten – samtidigt som de är miljövänliga. Win-win!

 

Vi älskar borstarna från TEK, inte bara för att de känns lyxiga och är handgjorda i Italien. De är också så användarvänliga, piggarna av trä masserar hårbotten och absorberar överskott av talg, vilket gör att ditt hår kommer kännas fräschare bara av att du borstar det!

Borstarna är gjorda av askträ och naturgummi. Träet kommer från noggrant och medvetet förvaltade europeiska skogar, 100% FSC-certifierade. Borstarna är behandlade med linfröolja och bivax.

Borstarnas piggar masserar hårbotten på ett sätt som får igång blodcirkulationen när du borstar. Det i sin tur stärker hårrötterna och kan får ditt hår att växa snabbare. Borstarna kommer i flera olika utformningar, beroende på vad du gillar eller eftersöker. Vi har fem borstar i shoppen varav en är en rundborste med svinborst – optimal för dig som önskar volym och gillar att föna håret. De andra borstarna är ovala eller fyrkantiga och reder lätt ut tovor och trassel.