Den afrikanska Black Soapen är en riktig mirakelprodukt. Många som lider av oren hy eller acne kan med fördel använda denna traditionella, rena produkten. Afrikansk Black Soap har använts av afrikanska kvinnor sedan urminnes tider och vi kan verkligen förstå varför. 

Hammam-traditionen med hudvård som verkar djupgående är verkligen något fler borde ta lärdom av. Särskilt du som upplever att du lider av problemhy. Black Soap görs på rena produkter som verkar djuprengörande samtidigt som de återfuktar – vilket är precis vad man behöver om man har en stor sebum-/talgproduktion som täpper till porerna.

Många som testat afrikansk Black Soap blir glatt överraskade och vill förmedla denna produkt vidare till andra som lider av finnar och tilltäppta porer (googla lite så kan du läsa alla hyllningar).

Därför kände vi att det var dags för en Black Soap i Narutligt Snygg’s sortiment! Så nu kan du köpa den här härligt lyxiga Black Soapen med naturligt innehåll och ljuvligt uppfriskande doft av Eukalyptus. Tvålen är rik på vitamin E och funkar både för ansikte och kropp. Använd den som den är, med peelingvante eller: Tvåla in dig, låt tvålen sitta kvar på huden i 4-5 minuter, peela av tvålresterna med en mjuk peelingvante och du kommer känna dig ren, fräsch och babylen.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>