Naturally Clear – den naturliga, veganska hudvårdsserien som balanserar fet hy och motverkar finnar

Huden är kroppens största organ som utsätts för yttre och inre påfrestningar, det kan resultera i att huden hamnar i obalans oavsett ålder. Weleda’s nya veganska och naturliga hudvårdsserie motverkar finnar och fet hy, Naturally Clear-serien innehåller flera naturliga ingredienser som på ett effektivt sätt verkar lugnande, sammandragande och återfuktande på huden.

Antibakteriellt extrakt från pilträd

En av nyckelingredienserna är pilträd som innehåller både polyfenoler och salicin som verkar antiinflammatoriskt på känslig hy och rengörande på orenheter och tilltäppta porer. Pilträdsextrakt verkar även det antiinflammatoriskt på hy i obalans och får huden att kännas och se klarare ut:

  • Reducerar skonsamt finnar och porer utan att torka ut huden
  • Minimerar obalans, rodnader och överflödig glans
  • Lugnar och återfuktar huden

Även lakritsrot finns i produkterna och fungerar också antibakteriellt, lugnande och antioxidativt på huden tack vare saponiner, flavonoider och polysaccharider. Trollhasselextrakt verkar sammandragande på stora porer, och har dessutom en lugnande och skonsam effekt på huden.

Enkel hudvårdsrutin i 3 steg:

Steg 1 – Rengör ansiktet med Purifying Gel Cleanser

Applicera en liten mängd rengöring i blöta händer och massera därefter försiktigt ansikte, nacke och dekolletage. Skölj sedan med ljummet vatten. Rengöringen kan du använda morgon och kväll.

Steg 2 – Återfukta huden med Refining Lotion

Applicera krämen på ansiktet, nacken och dekolletaget. Lägg gärna lite tid på att massera in krämen. Refining Lotion funkar både på morgonen och kvällen och ger dig en matt effekt som är toppen att ha under smink.

Steg 3 – Behandla finnar vid behov med S.O.S Spot Treatment

Applicera ett tunt lager direkt på finnar, porer eller rodnader. Produkten går bra att använda dag och natt.

Här hittar du Naturally Clear-serien från Weleda! >>

 

Expressen har testat Naturally Clear-serien och ger den riktigt bra betyg – läs här! >>