Äntligen är det premiär för Organics by Saras nya Facial Balm Antioxidant – en vattenfri balm som ger din hud det lilla extra. Njut av en ansiktsbalm som formligen smälter in i huden och som både återfuktar och vårdar irriterad och yttorr hud. 

Facial Balm Antioxidant från Organics by Sara har en vispad formula som lämnar huden mjuk med ett fint lyster. Den innehåller skyddande candelillavax, fuktgivande glycerin och vegetabiliska oljor som är rika på antioxidanter.

Tack vare den oljebaserade formulan passar den utmärkt att använda året runt och den ger huden ett extra skydd under kyliga vinterdagar. Facial Balm Antioxidant kan använda för sig själv eller i kombination med Organics by Sara Oil Serum Antioxidant.

Tips! Applicera balmen som ett sista steg i din dagsrutin – eller applicera balmen vid din kvällsrutin för att ge huden extra näring och fukt, utan att täppa till porer. 

Balmet är inte bara fuktgivande och mjukgörande, de vegetabiliska oljornas antioxidanter stimulerar hudens cellförnyelse, skyddar mot fria radikaler och förtida åldrande. Den passar alla hudtyper, inklusive den allra känsligaste huden, eftersom den inte innehåller några tillsatta parfymämnen. 

 

Välgörande innehåll

Facial Balm Antioxidant innehåller flera välgörande och vårdande vegetabiliska oljor såsom jojoba, baobab, nyponros, svartkummin och gurkört:

  • Jojoba påminner om hudens eget fett och verkar  balanserande.
  • Baobab kallas för livets träd, den stärker hudens elasticitet och förebygger rynkor.
  • Nyponros är rik på vitamin E och A. Förebygger rynkor, pigmentfläckar och verkar cellförnyande.
  • Svartkummin är en anrik olja med egenskaper som antioxidativ, cellförnyande,antiinflammatorisk och antibakteriell.
  • Gurkörtsoljan är rik på fettsyran GLA, balanserar huden och verkar antiinflammatorisk.