Nu fyller vi på shopen med en efterlängtad serie! Vi har sen länge sålt hudvård och smink från tyska kultmärket Dr Hauschka, men flera kunder har efterfrågat Dr Hauschka Med som finns i tre serier; Dr Hauschka Med Skin med produkter för huden, Lips för läpparna och Teeth som är specialprodukter för mun och tänder där tandkräm och munvatten ingår.

Dr Hauschka Med Skin är medicinsk systemvård för hud som är i extra behov. Om hudens barriärfunktion är störd kan det leda till en besvärande torrhet som i sin tur kan resultera i klåda, rodnad och fjällig hud. Då är det viktigt att hjälpa huden med en stärkande hudvård så att huden får en chans att reparera sig. Personer med mycket torr hud eller som lider av neurodermit, irriterad hud och klåda behöver en professionell hudvård som är anpassad till hudens individuella behov – i varje fas.

Dr.Hauschka Med Skin hudvårdande produkter innehåller färskpressad juice från läkeväxten isört (Mesembryanthemum crystallinum) som är starkt fuktbevarande och kan bevara sin fuktbalans under de svåraste förhållanden. Denna förmåga kan växtens juice överföra till huden. Isörten stillar också klåda i huden vilket är verifierat i kliniska och dermatologiska tester.

Dr Hauschka Med Skin innehåller också vårdande vegetabiliska oljor som avokadoolja, mangosmör, mandel- och jojobaolja som är särskilt lämpade för den mycket torra hudens behov. Produkterna är effektiva på torr hud med klåda och är så passa milda att de också är lämpliga för barn. De är också helt fria från parfym/eteriska oljor och 100 % naturliga och certifierade enligt Natrue.

I sortimentet ingår:

Ice Plant Face Cream – ansiktskräm för torr hud som kan användas varje dag och även under makeup.

Ice Plant Body Care Lotion – en hudlotion för mycket torr kroppshud.

Intensive Ice Plant Cream – en multikräm för ansikte och kropp som lindrar torrhet.

Acute Care Pontilla – en intensivvårdande salva som lindrar klåda och irritation i huden.

drhauschka_med

I sortimentet Dr Hauschka Med Teeth ingår:

Mouthwater Sage – ett munvatten med uppfriskande salvia.

Fortifying Mint Toothpaste  – som är en frisk tandkräm med smak av mint.

Sensitive Saltwater Toothpaste – en tandkräm för dig med känsligt tandkött och känsliga tandhalsar.

Vi säljer inte tandkrämen för barn som syns på bilden, men väl läppbalsamet:

Labimint Acute Lip Care – som är ett vårdande läppbalsam för riktigt torra och nariga läppar. Detta är den enda produkten som innehåller eterisk olja, de övriga i Med-sortimentet är doftfria.

Samtliga produkter kommer också i en ytterförpackning i kartong.