Bara en månad kvar nu! Green Beauty Day går av stapeln den 5 maj i Stockholm och förutom en massa härliga ekologiska och naturliga utställare bjuder vi också på ett späckat föreläsningsprogram i salen Ängsö:

 

Kl 10.15 -10.45: Karin Björkegren Jones, författare, yogalärare och hälsoinspiratör. Karin intervjuas av Hannah Sjöström om lymfan, huden och knipet!

 

Kl 11.00-11.30: Christopher Genberg från Esse Probiotic Skincare föreläser om bakterier, mikrobiomet och hur detta är kopplat till en hälsosam hudhälsa.

 

Kl 11.45 – 12.15: Maria Åkerberg, en av landets främsta ekologiska hudvårdsentreprenörer intervjuas av Hannah Sjöström om huden, livet och framgångarna.

 

Kl 12.30 – 13.00: Anna Ramata-Stunda och Lotte Tisenkopfa-Iltnere från lettiska märket Madara föreläser om testning, stamceller och Nordiska växter som kan revolutionera hudvården!

 

Kl 13.15 – 13.45: Rickard Söderberg, känd debattör och operasångare kommer att ta er med på sin doftresa och berätta om sitt projekt med Regnbågsfonden, där han med han med sin parfym Marsha kan bidra till upplysning och minskade fördomar.

 

Kl 14.00 – 14.30: Hannah Sjöström, författare och grundare av Naturligt Snygg föreläser om hur du kan uppnå en hälsosam hud full av lyster!

 

Kl 15.00: Utdelning av Organic Beauty Awards! 

greenbeautyday_forelasning_angso

Föreläsningarna under Green Beauty Day hålls i Ängsö. 

Du som har köpt en Premiumbiljett är garanterad plats på föreläsningarna (dessa är slutsålda) och du som köper en vanlig biljett – endast 50 kronor! – kan besöka föreläsningarna i mån av plats. Det finns ca 100 sittplatser i Ängsö, och förra året var det inga problem för alla att få sig en plats i salen.

cafet

I Caféet kommer det under dagen även att hållas mindre föreläsningar och demos. Schemat till Caféet släpper vi inom kort! 

 

• Green Beauty Day går av stapeln i centrala Stockholm vid Klara Strand, Blekholmstorget 30. Här hittar du en länk till en karta som visar var lokalen ligger.

 

• Här köper du biljett till Green Beauty Day >>>