Bara en månad kvar nu! Green Beauty Day går av stapeln den 5 maj i Stockholm och förutom en massa härliga ekologiska och naturliga utställare bjuder vi också på ett späckat föreläsningsprogram i salen Ängsö:

 

Kl 10.15 -10.45: Karin Björkegren Jones, författare, yogalärare och hälsoinspiratör. Karin intervjuas av Hannah Sjöström om lymfan, huden och knipet!

 

Kl 11.00-11.30: Christopher Genberg från Esse Organic Skincare föreläser om bakterier, mikrobiomet och hur detta är kopplat till en hälsosam hudhälsa.

 

Kl 11.45 – 12.15: Maria Åkerberg, en av landets främsta ekologiska hudvårdsentreprenörer intervjuas av Hannah Sjöström om huden, livet och framgångarna.

 

Kl 12.30 – 13.00: Anna Ramata-Stunda och Lotte Tisenkopfa-Iltnere från lettiska märket Madara föreläser om testning, stamceller och Nordiska växter som kan revolutionera hudvården!

 

Kl 13.15 – 13.45: Samhällsdebattören och kända operasångaren Rickard Söderberg föreläser som sin ekologiska parfym som han tagit fram i samarbete med Wise Naturkosmetik.

 

Kl 14.00 – 14.30: Hannah Sjöström, författare och grundare av Naturligt Snygg föreläser om hur du kan uppnå en hälsosam hud full av lyster!

 

Kl 15.00: Utdelning av Organic Beauty Awards! 

greenbeautyday_forelasning_angso

Föreläsningarna under Green Beauty Day hålls i Ängsö. 

Du som har köpt en Premiumbiljett är garanterad plats på föreläsningarna (dessa är slutsålda) och du som köper en vanlig biljett – endast 50 kronor! – kan besöka föreläsningarna i mån av plats. Det finns ca 100 sittplatser i Ängsö, och förra året var det inga problem för alla att få sig en plats i salen.

cafet

I Caféet kommer det under dagen även att hållas mindre föreläsningar och demos. Schemat till Caféet släpper vi inom kort! 

 

• Green Beauty Day går av stapeln i centrala Stockholm vid Klara Strand, Blekholmstorget 30. Här hittar du en länk till en karta som visar var lokalen ligger.

 

• Här köper du biljett till Green Beauty Day >>>