Sugen att testa en ekologisk ansiktsrengöring? Neal’s Yard Remedies är ett av marknadens äldsta och mest välrenommerade ekologiska hudvårdsmärken. Neal’s Yard är grymma på rengöringar och har ett brett sortiment för olika hudtyper

Här hittar du våra 6 mest populäraste ansiktsrengöringar från Neal’s Yard Remedies:

 

Neal's Yard Remedies Frankincense Facial Wash

1. Neal´s Yard Remedies Frankincense Facial Wash – Passar alla hud typer

Neal’s Yard Remedies Frankincense Facial Wash rengör huden varsamt, samtidigt som hyn blir fräsch och strålande. Skonsam mot huden vilket även passar för en känslig hy. Produkten kommer i en smart och praktisk flaska med pump. Rengöringen innehåller föryngrande, närande oljor av aprikos och jojoba som försiktigt rengör utan att torka ut huden.

Köp här för 235 kr >>>

 

Neals Yard Remedies Calendula Cleanser

 

 

 

2. Neals Yard Remedies Calendula Cleanser – För torr och känslig hy

En mild och djupverkande rengöringskräm för ansiktet som är speciellt framtagen för torr, känslig och/eller mogen hy. Produkten innehåller ekologiskt odlad ringblomma och tillsammans med jojobavax, botaniska oljor och trollhassel mjukar rengöringen upp orenheter och ger din hy en härlig fräschör. Smidig pumpflaska och doftar ljuvligt av citron.

Köp här för 245 kr >>>

 

 

 

3. Neal´s Yard Remedies Rose Facial Wash – Passar normal till känslig hud

Rengöringen är milt löddrande, och berikad med extrakt från vårdande rose otto, antioxodantrik och fuktgivande aloe vera samt lugnande rosenblad. En ansiktsrengöring som passar dig med normal till torr och känslig hud. Lösgör smuts och smink utan att rubba hudens egen fuktbalans. Produkten är i en smart och praktisk glasflaska med pump.

Köp här för 245 kr >>>

 

 

 

 

4. Neals Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar Cleanser – För känslig hud

Ett micellärt vatten som känns lätt och uppfriskande på huden. Hydrate Micellärvatten rengör huden och avlägsnar all makeup, även vattenfast mascara samtidigt som den återfuktar huden effektivt. Innehåller hyaluronsyra ger det milda vattnet en sidenmjuk, uppfriskande formula samtidigt som den återfuktar huden upp till 12 timmar. Fri från doft och alkohol vilket passar bra för känslig hy

Köp här för 325 kr >>>

 

 

 

5. Neal´s Yard Rejuvenating Frankincense Refining Cleanser – Passar alla hud typer

En prisvinnande lyxig och mild rengöringskräm som passar alla hudtyper. Rengöringen gör att huden känns len, smidig och föryngrad. Den är berikad med frankincense, ekologisk baobab som är rik på antioxidanter och essentiella fettsyror och intensivt återfuktande ekologiskt kakaosmör. Till rengöringen ingår det en ekologisk muslinduk som används vid applicering.

Köp här för 265 kr >>>

 

 

 

6. Neals Yard Remedies Frankincense Intense Cleansing Melt – Passar alla hud typer

Denna lyxiga rengöring har en unik trippel-textur som smälter bort smuts, orenheter och vattenfast makeup utan att torka ut din hy. Svider inte i ögonen. Huden känns djupt rengjord, mjuk och förnyad. Kliniskt bevisad att återfukta huden upp till 12 timmar. Produkten innehåller ekologiska oljor från solros, kokos och mandel binder fukt på huden och lämnar den mjuk och elastisk.

Köp här för 485 kr >>>

 

Är du redo att upptäcka ekologisk hudvård med Neal’s Yard Remedies?

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt på ditt första köp >>>

Följ oss på Facebook för grymma nyheter om grön skönhet >>>