Känns din hy också lite vintertorr och trött just nu? Ett gott råd är att ta hand om huden med peeling och ansiktsmask en eller ett par gånger i veckan. Det gör stor skillnad.  

En riktig superboost och allt-i-ett-produkt just nu är Madaras lyxiga oljebaserade ansiktspeeling: Oil-to-Milk Scrub som förvandlas till en krämig mjölk när man arbetar upp den med vatten på huden. Den mjukgör, rengör och ger lyster på samma gång. Självklart utan att torka ut huden.

Är du nyfiken på att testa? Då är det läge att spana in Madaras sortiment just nu: alla som handlar minst två produkter från Madara får nämligen Oil-to-Milk-scrub helt gratis på köpet (den kostar 259 kr i vanliga fall!). Så schysst erbjudande! Handla dina produkter som vanligt bara, men lägg inte skrubben i varukorgen – den skickar vi med gratis till alla som handlar minst 2 Madara-produkter så länge kampanjen är aktiv!

Du har väl inte missat att Madara precis har lanserat en ny lyxig och smart kroppsvårdsserie med Neuro Well Being-complex som ska förbättra vårt välbefinnande och hudens tillstånd. Läs mer om den här >>>

Behöver du guidning till Madaras sortiment?

Här hittar du en guide till Madaras olika hudvårdsserier >>>

Och här kan du läsa om Madaras tre hårvårdsserier >>>

Här kan du handla Madaras produkter >>>