Ekologisk ansiktsmask. Är du en hudvårdsnörd? Då kommer du bli helt salig över fenomenet multi-masking. När du väl har provat kommer du vara fast! 

 

Som namnet antyder så innebär multi-masking att du använder flera olika ansiktsmasker på olika områden i ansiktet. Vanligen så har inte huden samma behov på alla ställen i ansiktet. Kanske är du fet i t-zonen, torr runt ögonen och kinderna kanske känns glåmiga och i behov av lyster? Jepp, då är det dags att prova multi-masking!

Använd olika ansiktsmasker samtidigt

Känn av och prova dig fram: Vilken mask brukar din hy må bäst av? Vad brukar du sakna efter en mask och vilka områden i ansiktet verkar behöva något annat?

Många tenderar att få en fet eller oljig t-zon och då kan det vara bra med en lermask eller varför inte en med AHA-syra om du har orenheter du vill luckra upp? För att få till den perfekta multi-maskingen kan du scrolla vidare så berättar vi mer om några av maskerna vi gillar mest!

multimask

 

 

 

LERMASK FÖR PORMASKARNA:
Dr. Hauschka Clarifying Clay Mask >
Clarifying Clay Mask en idealisk djuprengöring. Sammansättningen av krasse och trollhassel löser upp och aktivt binder smutspartiklar. Pormaskar löses upp, rodnader och irritation minskar.

 

FUKTMASK FÖR ALLA HUDTYPER: 
Maria Åkerberg Face Mask Moist >
Fuktgivande ansiktsmask för alla typer av hud. Den stärker, förbättrar strukturen och verkar utslätande på huden. Face Mask Moist tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad jojobaolja. Stärkande mandarinolja och cellförnyande neroliolja höjer effekten ytterligare.

 

AHA-MASK FÖR MER LYSTER:
ByBi Beauty, Acid Gold Face Mask > 
Guldmask! Hur läckert? Berikad med aha-syra så jobbar denna mask med att trolla bort döda hudceller på ytan, ökat fukten och arbeta på ojämnhet och öka lyster. Perfekt för hela ansiktet, men kanske också där du har pigmentfläckar eller ojämnheter och ärr.

 

MASK MED PEELING: 
Evolve Organic, Radiant Glow Mask >
En chokladdoftande peelingmask med kaffe, socker och kokosolja. Man applicerar denna vaniljdröm i ansiktet (mörkt brun!) och låter den vara några minuter innan man börja massera med cirkulerande rörelser – försök att inte slicka dig om munnen, även om det är lockande! Lämnar huden glowig, mjuk och återfukad!

 

Veckans fråga: Hur kommer jag tillrätta med min yttorra hud?

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>