Är du en hudvårdsnörd? Då kommer du bli helt salig över fenomenet multi-masking. När du väl har provat kommer du vara fast! 

 

Som namnet antyder så innebär multi-masking att du använder flera olika masker på olika områden i ansiktet. Vanligen så har inte huden samma behov på alla ställen i ansiktet. Kanske är du fet i t-zonen, torr runt ögonen och kinderna kanske känns glåmiga och i behov av lyster? Jepp, då är det dags att prova multi-masking!

Känn av och prova dig fram: Vilken mask brukar din hy må bäst av? Vad brukar du sakna efter en mask och vilka områden i ansiktet verkar behöva något annat?

Många tenderar att få en fet eller oljig t-zon och då kan det vara bra med en lermask eller varför inte en med AHA-syra om du har orenheter du vill luckra upp! För att få till den perfekta multi-maskingen kan du scrolla vidare så berättar vi mer om några av maskerna vi gillar mest!

multimask

Ett supersmart allt-i-ett-multimasking-kit från Madara är Multimasking Treatment Set  som innehåller fyra olika ansikstmasker i prova-på-storlek för hemma-ansiktsbehandling samt två kompletterande booster-ampuller. Och självklart med kompletta instruktioner steg-för-steg och behandlingsidéer. Perfekt för dig som vill testa multimasking till en billig peng!

Dr. Hauschka Clarifying Clay Mask >
Clarifying Clay Mask en idealisk djuprengöring. Sammansättningen av krasse och trollhassel löser upp och aktivt binder smutspartiklar. Pormaskar löses upp, rodnader och irritation minskar.

Neal´s Yard Remedies Rose Formula Antioxidant Facial Mask >
Vitaliserar normal hud. Försiktigt exfolierande lönn kombinerat med damast ros och örten gotu kola stimulerar kollagenet i huden och ger en fräschare hud med lyster.

Juice Beauty Blemish Clearing Mask >
Blemish Clearing Mask hjälper till att kontrollera hudens talgproduktion och tar bort orenheter. Den renande lermasken förhindrar också igensättning av porerna.

Maria Åkerberg Face Mask Moist >
Fuktgivande ansiktsmask för alla typer av hud. Den stärker, förbättrar strukturen och verkar utslätande på huden. Face Mask Moist tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad jojobaolja. Stärkande mandarinolja och cellförnyande neroliolja höjer effekten ytterligare.

L’Atelier des Délices Anti-puffiness eye care patches >
Uppfriskande ögonmask med omedelbar effekt från L’Atelier des Délices. Tar bort mörka ringar och dämpar svullnader och påsar runt ögonen. Resultatet blir en fräschare och piggare look.

Maria Åkerberg Face Mask Spirulina >
Face Mask Spirulina är en väldoftande ansiktsmask som passar alla hudtyper. Masken verkar balanserande och de verksamma ingredienserna är Spirulina och vit lera. Spirulina är en alg som innehåller höga halter av betakaroten och E-vitamin som är fuktgivande och har anti-age effekter.

 

Följer du oss på Facebook? >>>

Och på Instagram? >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>