Den här månaden blev Bruns Schampo Nr 01, Naturligt snyggs storsäljare! Det här schampot tillverkas i den lilla fabriken i Lund av frisörerna bakom Bruns Frisörer, själva! Varje månad listar vi den produkt som våra kunder gillat allra bäst i webbshoppen. Under november blev alltså Bruns Schampo Nr 01 favoriten. Vi är föga förvånade med tanke på dess doft,  hur drygt schampot är och vilket fantastiskt resultat det ger håret!

 

Så här säger Hannah om produkten:

– ”Det är så himla kul att ett handgjort schampo, made in Lund, av två ekofrisörer så snabbt har blivit så poppis! Jag hade förmånen att bolla lite med frisörerna Cecilia och Johanna innan de lanserade sina produkter och jag är så lycklig att de lyssnade på min bön om pump! Finns inget mer praktiskt när man står i duschen. Men jag trodde faktiskt inte att deras schampon och balsam skulle vara så bra som se är. En superglad överraskning för oss alla som ständigt jagar bra ekologiska hårvårdsprodukter. Doftkombinationen kokos och kardemumma smälter ihop till en perfekt kombo, tänk bullbak delux – lätt beroendeframkallande!”

Bruns schampo nr 01 är perfekt för dig med tunt eller fint skandinaviskt hår. Schampot ger volym och stadga till ett hår som annars lätt blir flygigt eller ligger platt. Schampot är mildt mot hårbotten  och doftar ljuvligt av varm, mjuk kardemumma och exotisk kokos. Prova det gärna! Finns både i stor och liten förpackning.

Just nu kan du köpa alla schampon och balsam från Bruns med rabatt >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>