Foto: Monique Pantel. 

Linda Öhrström, en av Sveriges mest prisade och mest kända makeupartister, gästar vår gröna mässa Green Beauty Day i höst! Linda kommer att ge dig sina bästa makeup-tips, och visa hur du skapar en snygg makeup med enbart ekologiska makeup-produkter.

– Jag använder själv nästan enbart ekologiska och naturliga produkter när jag jobbar. Och det gäller allt från modeplåtningar till kändisuppdrag. Många tror att det inte går att skapa snygga och hållbara looks som passar för plåtningar med naturliga produkter, men det gör det, säger Linda Öhrström.

Green Makeup Masterclass på Green Beauty Day

Under Lindas Green Makeup Master Class visar hon sina bästa tips när hon skapar snygga looks, berättar lite om sin filosofi och delar också med sig av sina bästa hälso- och hudvårdshacks.

– Många tror att jag bara sysslar med läppstift och puder, men en snygg look handlar om en helhet, att få modellen eller personen att verkligen stråla. Det kräver lite förberedelser som alla kan göra hemma, berättar Linda.

Bland de kändisar som Linda ofta arbetar med märks artisten Robyn, och även Sveriges kronprinsessa Victoria, som hon bland annat sminkade på bröllopsdagen med Prins Daniel. Annars arbetar Linda för mode- och skönhetsmagasin och skapar looker för reklamkampanjer för bolag som Kicks, Åhléns och H&M. Tre gånger har Linda Öhrström utsetts till Årets Makeup Artist av Elle.

Linda bloggar på Naturligt Snygg, en blogg som fortfarande finns kvar även om den är på paus just nu – och du hittar bloggen här. 

Green Beauty Day 8 oktober

Lördag den 8 oktober öppnar vi dörrarna för Green Beauty Day – en heldagsmässa för dig som älskar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Mässan går av stapeln på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. Du kan förvänta dig flertalet utställare som säljer smink, hudvård och hårvård, trevligt mingel och flera inspirerande föreläsare från den gröna skönhetsvärlden. Här kan du läsa mer om Green Beauty Day 2022.