Semesterdags!? Inför sommarens korta och långa resor, utflykter och strandäventyr tipsar vi om minisar från Maria Åkerberg. Perfekta produkter att ha med i necessären på resan, utflyktsbagen och i träningsväskan. De flesta kommer i Maria Åkerbergs praktiska och miljövänliga sockerrörstuber på 30 ml – snygga och smidiga!

Här är några skönhetsprodukter i travel size – perfekta för sommaren:

Maria Åkerberg Papaya Peeling, 30 ml

Papaya Peeling, 30 ml – unna dig en ansiktspeeling någon gång i veckan under semestern. Din hud kommer att stråla av ny lyster (men var noga med solskydd efter att du gjort en peeling!). Papaya Peeling röstades fram till Årets Produkt i maj – så självklart tar vi med denna favorit på resan!Maria Åkerberg Aloe Vera Barbadensis, 30 mlAloe Vera Barbadensis, 30 ml – är en riktig multiprodukt som är ett måste i reseapoteket. Den kan användas för att lindra solbränna, mot klåda vid insektbett, på eksem – då den verkar både svalkande och fuktgivande. Dessutom kan man använda den som en svalkande ansiktsmask eller aftershave – och som en nattkräm om man har fet hud! Som sagt en super-multiprodukt att alltid ha till hands under sommaren.  

Maria Åkerberg Neroli Freshener, 30 ml

Neroil Freshener, 30 ml – är ett fuktbevarande och uppfräschande ansiktsvatten som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Men också detta är en multiprodukt som kan användas till ögonkompresser, som en fuktspray och uppfräschare! Kommer i en praktisk liten sprayflaska.

Maria Åkerberg Body Scrub, 30 ml

Body Scrub, 30 ml – är en effektiv kroppspeeling som tar bort döda hudceller, stärker och stramar upp huden. En perfekt kompis i sommar-duschen som har en fräsch och uppiggande doft av grapefrukt, rosmarin och kanel. Dessutom body scrub kan verka förebyggande mot acne på överarmar och rygg.

mini body lotion

Body Lotion Beautiful – en hudlotion som återfuktar huden och som dessutom doftar ljuvligt! Perfekt att ha med på resan för att hålla huden fuktad och mjuk – passar också som after sun.

 

Här hittar du hela Maria Åkerbergs sortiment >>>

Här hittar du fler minisar och travelsizes för sommarens resor >>>