Inför sommarens korta och långa resor, utflykter och strandäventyr har vi fyllt på webbshoppen med massa nya minisar från Maria Åkerberg. Perfekta produkter att ha med i necessären på resan, utflyktsbagen och i träningsväskan. De flesta kommer i Maria Åkerbergs praktiska och miljövänliga sockerrörstuber på 30 ml – snygga och smidiga!

De här fem minisarna får följa med på alla våra äventyr i sommar:

maria-akerberg-mini-face-lotion-more

 

Face Lotion More, 15 ml – den här minisen är perfekt både för resor och för dig som är nyfiken på att testa Maria Åkerbergs prisvinnande produkt Face Lotion More. Just nu kan du köpa den till minipris – 69 kr (ordinarie pris 129 kr).

 

 

Maria Åkerberg Papaya Peeling, 30 ml

 

Papaya Peeling, 30 ml – unna dig en ansiktspeeling någon gång i veckan under semestern. Din hud kommer att stråla av ny lyster (men var noga med solskydd efter att du gjort en peeling!). Papaya Peeling röstades fram till Årets Produkt i maj – så självklart tar vi med denna favorit på resan!

 

AMaria Åkerberg Aloe Vera Barbadensis, 30 mlloe Vera Barbadensis, 30 ml – är en riktig multiprodukt som är ett måste i reseapoteket. Den kan användas för att lindra solbränna, mot klåda vid insektbett, på eksem – då den verkar både svalkande och fuktgivande. Dessutom kan man använda den som en svalkande ansiktsmask eller aftershave – och som en nattkräm om man har fet hud! Som sagt en super-multiprodukt att alltid ha till hands under sommaren.  

 

 

Maria Åkerberg Neroli Freshener, 30 mlNeroil Freshener, 30 ml – är ett fuktbevarande och uppfräschande ansiktsvatten som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Men också detta är en multiprodukt som kan användas till ögonkompresser, som en fuktspray och uppfräschare! Kommer i en praktisk lite sprayflaska.

 

 

Maria Åkerberg Body Scrub, 30 ml

 

Body Scrub, 30 ml – är en effektiv kroppspeeling som tar bort döda hudceller, stärker och stramar upp huden. En perfekt kompis i sommar-duschen som har en fräsch och uppiggande doft av grapefrukt, rosmarin och kanel. Dessutom body scrub kan verka förebyggande mot acne på överarmar och rygg.

 

Här hittar du hela Maria Åkerbergs sortiment >>>

Här hittar du fler minisar och travelsizes för sommarens resor >>>