KWOSHARE är klädmärket som har en tydlig feministisk idé. Förutom att skapa hållbara och tidlösa kläder som skapar lugn och ro istället för klädstress för oss kvinnor, jobbar KWOSHARE kontinuerligt med att lyfta fram, nätverka och stötta kvinnor.

Ett viktigt projekt är det vackra smycket FREYA som är framtaget av KWOSHARE där all vinst går till organisationen Barn till Ensamma Mammor/Fryshuset, som arbetar för att stödja barn som lever med ensamstående mammor under ekonomisk eller social utsatthet.

– Med FREYA vill vi slå ett slag för kvinnlig vänskap, oavsett situation eller uppkomst. Vi vill visa styrkan som finns i att stötta varandra. Själva smycket är både nätt och robust, och det tycker jag symboliserar feminism och systerskap på ett väldigt bra sätt, säger KWOSHAREs grundare Katarina Waldenström.

 

 

kwoshare-freya_2

FREYA är ett guldpläterat silversmycke med en tidlös utformning. Priset är 1500 kronor, varav hela 575 kronor går till Barn till Ensamma Mammor/Fryshuset.

– KWOSHARE är en sammansättning av mina egna initialer, ordet WOMEN och SHARE, berättar Katarina. Grunden i hela företaget är att vi delar med oss och bryr oss om alla kvinnor, oavsett situation. Det handlar om omvårdnad. Vi skapar en modern kvinnlig rörelse där vi inte sätter etiketter på varandra, utan stöttar och peppar på olika sätt: ibland genom ekonomiska bidrag, ibland genom nätverk och samarbeten.

Omvårdnaden om andra går igenom i allt, och såväl smycken som klädkollektionerna är framtagna med omsorg om kvinnor: kläderna ska vara bekväma, tidlösa och vackra för att minska vår stress och klädhets. De går enkelt att mixa och matcha och tillsammans utgör de en basgarderob som är bekväm och passar för alla olika tillfällen i livet.

 

ERBJUDANDE: Handla KWOSHARE till 20% rabatt i maj!

Om du blivit nyfiken på KWOSHARE kan du som Naturligt Snygg-läsare handla alla plagg i KWOSHARE-kollektionen med 20% rabatt, antingen online på kwoshare.com (skriv naturligtsnygg som promokod) eller i någon av kwoshare studios: den tillfälliga boutiqen i NK-passagen i centrala Stockholm eller i kwoshare studio på Torstenssonsgatan 12 i Stockholm. Erbjudandet gäller maj ut.

Rabatten gäller ej på smycket FREYA, då allt överskott på detta smycke går till Barn till Ensamma Mammor/Fryshuset.