Ögonmakeup. Nu till våren vill vi sätta ögonen i fokus – och på vår önskelista står snygga, välformade och definierad bryn, en mascara som håller i vått och torrt och matchande ögonskuggor i jordnära färger!

Här är tre nyckelprodukter från Zuii Organics som hjälper dig att sätta den perfekta ögonmakeupen i vår:

 

1. Hyllade Eye Brow Definer Taupe
Zuii-Eyebrow-Definer-Taupe-swatchDen här ögonbrynspennan gör det plättlätt att fixa täta och snygga bryn. Den snedställda spetsen gör att bågen får en perfekt början och avslut – och den kalla, bruna nyansen passar de allra flesta.
Med andra ord inte konstigt att detta är en storsäljare, och att den även tävlar i Organic Beauty Awards som Årets produkt.

Köp här för 199 kronor

 

 

 

 

2. Storsäljaren Flora Maxilash Mascara

 

zuii-organic-flora-maxi-lash-mascara-granite-7-gJakten på den perfekta ekologiska mascaran kan vara tuff ibland. Men många har fastnat för denna pärla från Zuii som ger fransarna både längd och volym – och såklart en snygg, tät svart nyans. Ett måste i vårens sminkväska – oavsett om du vill ha snygga vardagsfransar eller bygga på med flera lager för en oemotståndlig glam-look!

Köp här för 249 kr

 

 

 

3. Flexibel ögonpalett för vardag och fest!

Zuii-Organic-Quad-Palette-Natural-openZuii har tre stycken populära och praktiska ögonskuggepaletter. Vårfavoriten just nu är den dova bruna Quad Palette Natural med fyra nyanser av brunt, från mörk chokladbrunn till ljus champange. Så snyggt i vår! (Men självklart kan du också spana in paletten Passion med fyra snygga lila nyanser eller klassikern Diva i fyra nyanser av grått.

Köp här för 425 kr