Ekologiska läppstift. Vill du ha en ny look i höst? Satsa på en ny färg på läpparna! Höstens hetaste läpptrender går i nude, brunt och körsbärsrött. Vi gillar verkligen australiska märket Zuii som gör riktigt snygga och förgstarka produkter för läpparna. Spana in sminket från ekologiska märket Zuii Organic här. 

 

Trend 1: Kysst körsbär

Zuii_lips-trend-korsbar

Fylliga körsbärsröda läppar är helt rätt i höst och vinter. De riktigt trendiga struntar i läppkonturen, och gör en suddigare variant, tänk dig en busigt nykysst look. Körsbärsfärgen kan vara tunn och gå åt det klarröda hållet hållet lika väl som den kan dra åt täta, mättade burgundyhållet. Vi har förälskat oss i mjuka Sheer Lipstick i den eldiga nyansen Fire, den ger klarröda kyssvänliga körsbärsläppar på ett kick! Ett annat klockrent val i höst är Flora Lip & Cheek Creme Pan – en mer purpurfärgad nyans som sätter en dramatisk look.

 

Trend 2: Banbrytande i brunt

Zuii_lips-trend-brun

En av höstens största modefärger när det kommer till både kläder och makeup är olika nyanser av brunt. Våga testa färger som går åt brunt på läpparna i höst. För den modiga är det täta, mättade bruna nyanser som gäller. För dig som vill köra på en mer uppdaterad klassisk stil är Sheer Lipstick Fern är en fin brunrosa nyans med härlig lyster. Vi rekommenderar även Flora Lip & Cheek Creme Janus som har en chic och neutral burgundyton – så rätt i höst!

 

Trend 3: Naturlig nude

Zuii_lips-trend-nude

Grattis till dig som älskar den naturliga looken – få saker är lika rätt som ”Your lips but better”-nyanser i höst! Och visst är det härligt att låta ens naturliga skönhet och färger ta plats även i en omsorgsfull makeup.

Vill du haka på den naturliga nude-looken rekommenderar vi Flora Lip & Cheek Creme Dione – den perfekta Your Lips But Better-nyansen! Vill du ha en mjukare och mer glansig färg är Zuiis Sheer Lipstick perfekta – testa nyansen Mish som är en klassisk transparent nude-nyans, eller Dahlia som har en liten aprikos ton i sig.