Sugen på att inleda hösten med lite nytt? Höstens allra hetaste trender 2017 är inte svåra att variera och anpassa utifrån vad du gillar. Så haka på trenderna redan nu, inspiration smink och frisyrer som du kan satsa på för att känna dig trendig hittar du här.

 

surfhar

Busigt svall

Utsläppt i mittbena och lagom ostyrigt! Förläng sommarens surfarlook till en schysst halvvågig höstfrisyr! looken får du enkelt till med stylingpuder, saltvatten spray och stadga! Men glöm för tusan inte att ger hårbotten vård med hjälp av serum och kontinuerliga inpackningar för längderna – det blir torrt i luften när säsongerna skiftar!
Yarok Feed Your Volume Shampoo >
Bruns Balsam nr 01 >
Reverie Mare – Mediterranean Sea Mist >
Yarok Feed Your Style Dry Shampoo >

 

hy

Minimalism
En minimal, naturtrogen look med fokus på fin lyster! Få till den här snygga nude-looken med en bra primer, mineralpuder, highlighter. Se till att lägga stor fokus på att få till den där ”osminkade-looken” i basen, det krävs övning med det känns helt rätt i höst.
Maria Åkerberg Endless Summer >
RMS Beauty Magic Luminizer >
Couleur Caramel Smoothing Velvet Primer >

 

rosa

Rosaskimrande och lätt
En touch av pudrigt rosa funkar på såväl kinder som på ögon och läpparna i höst. Tänk matt, dammigt och gammelrosa så får du till den där sagolika touchen dukan behöva till en annars mörk och dyster höst outfit.
Lily Lolo Lip Pen True Pink >
Lily Lolo Cheek Duo – Naked Pink >
Zuii Organic Flora Blush – Mango >
RMS Beauty Swift Eye Shadow – Garden Rose >

 

lappar

Djärva läppar
Ingen nyhet att vi gillar mörkare färger på hösten men i år är skillnaden att färger som mörklila, svart och mörkbrun dyker upp. Matta läppstift, klarröda med en tydlig klassisk amorbåge eller suddiga och diffusa i en härligt ”nykysst look” om du vågar!

Benecos Natural Shiny Lipcolour – Silky Tulip >
Dr. Hauschka Lipstick 09 Chessflower >
RMS Beauty Lip Shine – Content >

 

naglar

Go wild med manikyren
I höst ska naglarna vara ett ”statement”. Vare sig du väljer att måla varje nagel i en unik kulör eller om du byter ut färgerna i din gamla franska manikyr från vitt och puderrosa till kornblå och limegrönt så gäller det att go loco. Naglarna ska synas och du behöver inte tänka på att matcha färger till din outfit eller makeup, bara kör! Befriande va?

Little Ondine Advanced Colour Peek-A-Boo >
Kure Bazaar Nail Polish Khôl >
Benecos Nail Polish – Mighty Orange >