Under höstens härligaste gröna skönhetsmässa Green Beauty Day den 8 oktober, gästas vi av gröna hårsalongen Green Heads! Deras proffsiga gröna frisörer bjuder på senaste hårtrenderna, presenterar sina nya hårfärger och visar också hur man stylar olika frisyrer – missa inte! 

Gröna hårsalonger finns det flera runt om i landet och vi på Naturligt Snygg är extra glada att dessa växer i antal! Green Heads i Stockholm är ett lysande exempel på det, de har numera 3 salonger i Stockholm; Södermalm, Östermalm och Birkastan. På Green Beauty Day gästas vi av dem och tre av deras gröna hårstylister kommer dels att berätta om höstens hetaste hårmode, men de kommer också att visa en spännande produktnyhet; deras egna växtfärgserie Plants in Colour. Örtfärger för håret som är helt plantbaserade och fria från syntetiska kemikalier. Spännande!

Lär dig fixa lockar med värmeverktyg

Under Green Heads presentation har de modeller med sig på scen, alla färgade i de nya färgerna, så man kan kika på dem på nära håll om man vill. På de olika modellerna visar de också hur man enkelt och snyggt kan styla olika frisyrer. Och för dig som vill lära dig hur man skapar lockar med hjälp av värmeverktyg som plattång och locktång, visas även detta av stylisterna. Se det som ett perfekt tillfälle att få inspiration till en ny frisyr, skaffa fler verktyg i den egna frisör-verktygslådan och få koll på hårtrender och hårfärger för hösten!

Green Beauty Day 8 oktober

Lördag den 8 oktober öppnar vi alltså dörrarna för Green Beauty Day – en heldagsmässa för dig som älskar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Mässan går av stapeln på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. Du kan förvänta dig flertalet utställare som säljer smink, hudvård och hårvård, trevligt mingel och flera inspirerande föreläsare från den gröna skönhetsvärlden. Här kan du läsa mer om Green Beauty Day 2022. 

Köp din biljett till Green Beauty Day här >>>

 

LÄS MER: Makeup Masterclass med Linda Öhrström på Green Beauty Day:

Makeup Masterclass med Linda Öhrström på Green Beauty Day!