För alla med torrt och frissigt hår lanserar Rahua en efterlängtad nyhet: återfuktande schampo och balsam som matar håret med fukt samtidigt som det blir mjukt, följsamt och med en fin glans. Dessutom har produkterna en oemotståndlig tropisk doft av passionsfrukt och mango!

Hemligheten bakom Rahuas nya Hydration-serie är en unik formula av sällsynta oljor från Amazonas ihop med naturligt proteinbindande socker som driver fukten djupt in i varje hårstrå.

Låt oss spana in superingredienserna:

Rahuaolja (Ungurahua): En nyckelingrediens i Rahuas produkter som kommer från trädets nöt. Oljan stärker svaga, skadade toppar, ger näring och påverkar hela hårets och hårbottens välmående till det bättre. Dess små molekyler pressar färgpigment djupare in i hårstrået och gör att färg/slingor får längre hållbarhet.

Moreteolja: Är rik på vitamin A, C och E, essentiella fettsyror, tocoferol och karotenoid, specifikt betakarotenoid. Skyddar håret från skadliga UVA-strålar.

Sacha Inci: Frön från denna växt är extra rika på omega 3 fettsyror och antioxidanter såsom vitamin A och E. Sacha Inchi-olja låser in hårets fukt och lugnar hårbotten.

Ekologiskt mangosocker: Denna tropiska frukt ger en lätt men oemoståndlig doft och innehåller socker som binder oljeprotein till håret för maximal återfuktning.

Här kan du handla Rahua Hydration Shampoo 275 ml >>>

Här kan du handla Rahua Hydration Conditioner 275 ml >>>