Ekologisk ansiktsmist. De lyxiga och ekologiska produkterna från Kora Organics står verkligen ut, och inte bara är de fina att ha framme i badrummet, utan de gör gott för huden också! Bland hudvården hittar du serum, rengöring, krämer och oljor för att nämna några. Superfrukten noni finns i samtliga av Koras produkter och har blivit ett signum för märket.

Kora Minty Mineral Hydration Mist

Det första jag slås av är den mintiga doften som minst sagt är uppfriskande! Jag är egentligen inte så förtjust i just mintdofter men här har man lyckats göra den lite kryddig med som ger den ett annat djup, man anar bl.a. kryddnejlika i mixen. Själva misten ger en härlig, fin puff av ansiktsvattnet.

Misten ska ge en matt effekt på huden och jag måste säga att jag är beredd att hålla med! Toppen för mig som har en oljig blandhy. Effekten blir inte ultramatt men mattare än vanliga mister och det funkar perfekt på smink. En uppfriskande, fräsch känsla lämnas kvar på huden och dessutom i en härligt lyxig flaska. Rekommenderas för alla, men definitivt för er med oljig hy!

Betyg: 4 av 5

/Emmi S

Fler härliga ansiktsvatten hittar du här>>>

Mer läsning om detta hittar du här:

Bästa ekologiska ansiktsvatten