Ekologiskt smink. Maria Åkerberg har ett brett sortiment av ekologiska och naturliga produkter. Med allt från ansiktskräm och mascaror till bronzers och schampo. I denna recension har Sofia F testat och recenserat Maria Åkerberg Lip Care Colour Champagne.

Maria Åkerberg, Lip Care Colour Champagne

Jag har fått chansen att prova Maria Åkerberg Lip Care Colour Champagne vilket känns väldigt roligt! Sedan över tio år tillbaka har jag alltid använt Maria Åkerbergs hudvård vilket gör det ännu roligare att få prova på makeup och nu ett läppstift från varumärket. Maria Åkerberg är ju även känt för sina mjuka och snälla ingredienser.

Det här läppstiftet i färgen Champagne tycker jag är ett väldigt mjukt och härligt läppstift som känns fuktgivande för läpparna. Konsistensen tycker jag upplevs som ett lypsyl och inte som ett torrt läppstift vilket jag uppskattar. Det har en svag doft och ger ett skimmer och lyster utan att glittra – toppen tycker jag! Läppstiftet marknadsförs som något som passar den som inte är van att använda läppstift eller den som kanske vill ha lite mindre effekt, vilket passar mig perfekt och jag känner mig väldigt bekväm i det.

Färgen är korallfärgad men jag skulle säga att det blir mer pärlemor och ger ett skimmer på läpparna utan att starkt färga dem vilket ger ett superfint resultat. Det är det mineralbaserade pigmentet som står för färgen i läppstiftet, tillsammans med vegetabiliska oljor och vax som vårdar och skyddar läpparna.

Betyg: 4 av 5

/Sofia F

Mer läsning om Maria Åkerberg:

GBS testar: Volume mascara från Maria Åkerberg