Estelle & Thild är ett svenskt märke som enligt grundaren själv väljer att använda rena, bioaktiva ingredienser och lyxiga oljor och extrakt i sina produkter. Alla formuleringar är fria från onödiga kemikalier och bekämpningsmedel, och alla produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert.

Estelle & Thild Probiotic Rebalancing Cream

Här har vi ytterligare en perfekt kräm från Estelle & Thild! Jag tycker att alla deras produkter lyckas vara återfuktande samtidigt som de är lätta i konsistensen och absorberas bra av huden. De har milda dofter, enkla förpackningar och snygg tidlös design.

Den här ansiktskrämen, Probiotic Rebalancing Cream, tycker jag fungerar bäst som dagkräm då jag på kvällen gärna vill ha något ännu mer återfuktande och en riktigt fet kräm som återfuktar min blandhy på djupet. Om jag använder den på kvällen adderar jag några droppar olja för extra återfuktning och skydd. Det jag uppskattar med den här krämen är att den känns mild och har en lätt konsistens, och precis som andra ansiktskrämer från Estelle & Thild fungerar
den jättebra som primer under smink.

Den här sammetslena ansiktskrämen återställer och bibehåller hudens mikroflora i perfekt balans med hjälp av ingredienser baserad på probiotisk teknologi och stamceller från nonifrukten. Ingredienserna arbetar för att göra huden mindre glansig, den har en lugnande effekt och minskar synligheten av porer.
I kombination med ekologiska ingredienser så som sheasmör och jojobaolja gör det att den här krämen passar alla hudtyper. Krämen utlovar ett resultat med perfekt balanserad och återfuktad hy med ett naturligt glow.
Den är 100 % parfymfri, vilket jag verkligen uppskattar! Den är också ekologisk certifierad och innehåller aloe vera vilket är en ingrediens jag alltid tycker är bra när produkter innehåller.

Jag ger den 5/5!

/Sofia F

Kolla in fler sköna ansiktskrämer här>>>

Läs mer om Hannas Estelle & Thild- favoriter här:

Mina 13 ekologiska favoriter från Estelle & Thild