Ekologiskt ansiktsserum. Hynt Beauty är ett amerikanskt varumärke som erbjuder makeup och hudvård. I sortimentet hittar man  bland annat foundations, concealers, mascara och ögonbrynsfärg men Hynt har även ett par andra storsäljare exempelvis sitt ansiktsserum som ger lyster. I denna recension har Katja H testat deras serum.

Hynt Beauty Skinprep Serum

Det här är ett ansiktsserum som passar för alla hudtyper, framförallt för känslig hud. Det går att använda som ett vanligt serum innan dagkrämen, eller att ha som bas för foundation. Jag har använt serumet dagligen i en månad och även som foundationbas.

 bra produkt! Vid applicering känns huden skön direkt och serumet sjunker in snabbt. Jag tycker att min hud känns mer fast och får mer lyster, och vid användning under foundation blir resultatet ännu mer slätt. När jag använder foundation utan serumet ser jag faktiskt skillnad, så nu är det alltid Skinprep som gäller under!

Serumet luktar lite cederträ blandat med citrus och försvinner ganska snabbt efter appliceringen. Produkten är tunn och dryg, så den håller länge. Priset är rätt saftigt, men det gamla uttrycket att ”man får vad man betalar för” brukar ju ofta stämma.

Betyg: 5 av 5

/Katja H

 

Mer läsning om Hynt Beauty:

Hynt Beauty Sunprep Sunscreen