Ekologisk handkräm. Bruns Products grundades av Bruns Frisörer och alla produkter produceras lokalt i Skåne. Varumärket har allt inom kategorin hårvård och även fuktgivande handkrämer i sitt sortiment. I denna recension har Moa E testat och recenserat Bruns Handkräm i doften Klassisk Engelsk Ros.

Bruns Handkräm nr 40 Klassisk Engelsk Ros

Jag tycker personligen att handkrämer alltid  är svårt att hitta rätt. De får absolut inte vara för oljiga och kladdiga så man inte ens kan röra vid saker under tiden den sjunker in. Gillar inte alls känslan av att vara kladdig! Jag har testat Bruns handkräm nr 40 och måste säga att jag blev positivt överraskad. Den sjunker in snabbt i huden och lämnar inte alls en sådan kladdig yta som jag upplever många handkrämer gör.

Flaskan är också lite speciell, har nog aldrig ägt någon handkräm i resestorlek som haft en så smart pump. Det gillade jag mest! Det blev smidigt och kladdfritt att applicera med pumpfunktionen. Det bidrog även till att det var lätt att bjuda till vänner när handkrämen åkte fram. Kul!

Bruns handkräm doftar också fräscht av engelsk ros som inte tar över. Den runda flaskan var dock lite klumpig att bära med i den lilla handväskan, men det går att leva med.

Betyg: 4 av 5

/Moa E

Mer läsning om Bruns Products:

Recension: Bruns – Schampo nr 04 Magisk Citrus