Smink från Maria Åkerberg. I 20 år har svenska Maria Åkerbergs produkter funnits ute på marknaden. Jag har nu testat ett varmt skimrande solpuder från sortimentet.

Maria Åkerberg Bronzer Sunrise, 229 kronor.

Emma GBS kvadratDen här bronzern har blivit en del av min dagliga sminkrutin och jag älskar den! Den har en fin solkysst färg som varken är för orange eller grå och livar upp ordentligt. Jag trodde till en början att den skulle vara lite mörk men det anpassar sig fint till min mellanljusa hud och kan byggas på ifall man vill ha en mörkare ton.

Jag använder mig av en luftig borste för att inte få för mycket produkt på samma gång och för att slippa skarpa linjer och det har funkat toppen för mig. Den smular eller dammar inte och håller långa dagar på jobbet så väl som festliga middagar på stan. Bronzern ger det lilla extra och den är verkligen ett safecard när man vill fräscha till sig snabbt.

Betyg: 5/5

/Emma

 

Mer läsning:

Testat: Face Mask More från Maria Åkerberg