Vår Green Beauty Squadare Sophia har mycket känslig hy och har nu fått prova ekologiska ansiktsmasker från två olika varumärken. En av maskerna passar för alla hudtyper och kommer från Evolve, ett varumärke som är nyintaget i shoppen. Den andra masken kommer från populära Loelle och är anpassad för just känslig hy.

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask, 60 ml, 279 kronor.

sophia GBS kvadrat 250Jag har testat Glow Mask från Evolve Beauty. Jag har en sak att säga och det är att det är en återfuktande och peelande kladdkaka till ansiktet! Den luktar ljuvligt och det känns helt fantastiskt efteråt. Den kommer i en krämig konsistens som består av bland annat kakao och kokos. Det enda minuset var att den var rätt klibbig att smörja på och tvätta av sig. Men jag fick glow deluxe efter att ha använt den så den får därför: Betyg: 4,5/5.

 

Loelle Rhassoul Clay White 150 gram, 149 kronor.
Jag har testat Loelles rhassoul lermask för känslig hy. Jag har testat att blanda den tillsammans med manukahonung och vatten. Den var väldigt rengörande, lätt att applicera och tillsammans med honungen även återfuktande. Jag gillade verkligen den och tycker även att den är prisvärd. Den kommer bli återkommande i min hudvårdsrutin tillsammans med olika oljor, vatten eller honung! Betyg: 5/5.

 

/Sophia

 

Mer läsning:

Testat: Återfuktande ansiktsmask från Mádara