Stort grattis säger vi till @kapr69 som är vinnare av september månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg!
Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

”Bästa produkterna från bästa hemsidan @naturligtsnygg.se ! ⭐️👌skriver @kapr69 under sin bild på sin instagram.

Se favoriterna här:

 

Maria Åkerberg Foaming Wash Clearing är en löddrande ansiktsrengöring i en flaska med pump. Denna krämiga ansiktsrengöring är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos. Innehåller även eteriska oljor av grapefrukt, oregano, timjan, kanel och lavendel som verkar rengörande och desinficerande. Passar för normal till blandhud som inte är känslig.

Köp här för 299 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Night Cream More är en nattkräm för mogen hud som verkar fuktbevarande. Väldigt näringsrik, motverkar synliga ålderstecken och ger ett utslätande resultat. Rapsolja och Havtornsolja ger en lyxig konsistens och uppbyggande formula. Night cream more har en fräsch doft av de eteriska oljorna från Apelsin, Ros och Mynta. Havtornsoljan är rik på både antioxidanter och C-vitamin, som under natten hjälper huden att stärka upp sin skyddsbarriär.

Köp här för 349 kronor >>>

Grattis igen säger vi!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>>