Ekologisk ansiktsmask. Vi tycker att det perfekta avslutet på kvällen är att lägga en ansiktsmask för att vakna upp med ett fantastiskt lyster och känna sig återfuktad – håller du med? Ansiktsmask-djungeln kan vara svår att ta sig an med så många olika varianter på marknaden, och dessutom till så varierande priser! Vi har därför satt ihop en guide med ansiktsmasker i olika priskategorier för att du ska kunna hitta en mask som passar dig och din budget.

Ansiktsmasker under 150 kr

Lovea Moisturizing Coconut Water Sheet MaskLovea Moisturizing Coconut Water Sheet Mask: 59 kr
En återfuktande och mjukgörande arkmask (sheet mask) som verkar på direkten och huden lämnas len och smidig. Med näringsrikt kokosvatten och läkande aloe vera, lugnas huden och lämnar den fräsch.

Den smidiga fibermasken är superlätt att använda – veckla ut arkmasken och lägg den på ansiktet. Låt verka i 15 minuter. Massera försiktigt in resterna av produkten i ansiktet, eller ta bort resterna med en bomullsrondell. Masken behöver inte sköljas bort.

Köp här! >>>

 

 

Whamisa Organic Flowers Hydro Gel Mask SheetWhamisa Organic Flowers Hydro Gel Mask: 113 kr 
Denna kraftfulla ansiktsmask innehåller blomextrakt och aloe vera som stramar upp, jämnar ut hudtonen och verkar fuktgivande. Ingredienserna har jästs för att bevara de välgörande egenskaperna och maximera effekten.

Masken kommer i två delar: en för övre delen av ansiktet och en för undre. Applicera båda delarna på ansiktet och låt masken göra sitt jobb! Efter 20-30 minuter kan du ta bort masken och smörj huden med resterande produkt för fortsatt fukt.

Köp här! >>>

 

 

Loelle Moroccan Rhassoul Red ClayLoelle Moroccan Rhassoul Red Clay: 149 kr
Multiprodukt från Marocko som passar som ansiktsmask, schampo eller som en vårdande scalp treatment. Rhassoullera är känt för att kunna absorbera föroreningar från huden och håret, samt reducera torrhet, förbättra hudens klarhet och elasticitet. Djuprengör och verkar porsammandragande.

Blanda ut med vatten eller rosenvatten till önskad konsistens. Olja kan även adderas för en mer fuktgivande effekt. Låt verka i 20-30 minuter och skölj sedan av. Finns i tre olika varianter – normal hud, känslig och kombinerad hud

Köp här! >>>

 

Ansiktsmasker under 250 kr

Mossa Glow Cocktail Mask

Mossa Glow Cocktail Mask: 167 kr
Denna återfuktande ansiktsmask jämnar ut hudtonen samtidigt som huden får ett vackert lyster! Rekommenderas särskilt för matt och ojämn hud, samt för dig med pigmentfläckar. Hyaluronsyra minskar fina linjer, ger huden långvarig återfuktning och hjälper att jämna ut hudtonen vilket får huden att se klar ut.

Applicera en generös mängd på rengjort ansikte och låt verka i 10 minuter. Skölj av med ljummet vatten. Följ upp med Mossas Glow Cocktail Serum för bästa resultat!

Köp här! >>>

 

 

Patyka Detox Charcoal Mask: 225 kr 
Ansiktsmask som verkar djuprengörande och löser upp tilltäppta porer. Passar dig med oren och kombinationshud. Växtaktiverad kol och grön lera har exceptionella smutsabsorberande egenskaper som rengör på djupet och hjälper huden att läka. Prebiotika hjälper att balansera hudfloran.

Använd 1 gång i veckan – applicera ett tjockt lager och låt verka i 10 minuter. Sköj av med vatten!

Köp här! >>>

 

 

 

Maria-Akerberg-Face-Mask-Gentle-50mlMaria Åkerberg Face Mask Gentle: 249 kr
En lugnande lermask som rengör på djupet och balanserar huden. Med vit lera och eteriska oljor av lavendel, neroli, petitgrain och olibanum hjälper masken mot ytliga kärl och minskar rodnader i huden. Lera har även en sammandragen effekt på porer. Passar alla hudtyper!

Applicera ett tunt lager på rengjord hud. Låt verka i cirka 5 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. Rekommenderas att använda två gånger i veckan!

Köp här! >>>

 

 

 

Ansiktsmasker under 350 kr

Estelle & Thild BioTreat Instant Enzyme PeelEstelle & Thilds BioTreat Instant Enzym Peel: 299 kr
Ge din hud en glow-boost med denna enzympeeling med naturliga enzymer från granatäpple. På endast ett par minuter avlägsnar denna peeling döda hudceller, löser upp pormaskar och ger din hud ett nytt lyster! Rosa pomelo hjälper att förbättra cellförnyelsen och återställer hudens hudton och lyster. 

Applicera peelingen på fuktigt ansikte och massera försiktigt in produkten med cirkulära rörelser. Var försiktig kring ögonområdet. Låt verka tills produkten torkat och skölj sedan av med ljummet vatten.

Köp här! >>>

 

 

MarinaMiraclesShea HydrationMaskMarina Miracle Shea Hydration Mask: 299 kr
En ansiktsmask som verkar djupt återfuktande. Innehåller aktiva näringsämnen från jäst, aloe vera och grönt te. Med hjälp av shea, pärlpulver och äppelsyra ökar hudens fukt och får en fräsch lyster. Hjälper även att minska fina linjer.

Applicera masken med en spatel på en ren hud. Låt verka i 15-30 minuter, eller över natten, skölj sedan av med ljummet vatten. Observera att huden kan bli röd för att cirkulationen ökar, men försvinner under natten.

Köp här! >>>

 

 

Evolve Organic Beauty Miracle Mask: 329 kr
Innehåller maca, AHA-syra och växtkollagen som tillsammans exfolierar bort döda hudceller, stramar åt och ger huden ett fantastiskt lyster. Denna mask utlovar ett märkbart resultat efter några användningar!

Applicera ett tjockt lager på rengjort ansikte och låt sitta i minst 5 minuter. Rengör med varmt vatten.

Köp här! >>>