Stort grattis säger vi till @facie78 som är vinnare av januari månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

Hon beställde fem olika Maria Åkerberg-produkter i travel size för att kunna testa lite olika och hitta rätt! Såhär säger hon själv i sitt inlägg ”Idag kom mina miniprodukter från Maria Åkerberg och NaturligtSnygg.se, ska bli väldigt roligt att testa dem!”

Här är produkterna, från vänster:

Maria Åkerberg Foaming wash gentle är en löddrande rengöringsgel för känslig hud som skonsamt rengör och avlägsnar make-up. Ansiktsrengöringen är baserad på rengörande ingredienser från majs och kokos. Den har även eteriska oljor från bland annat lavendel som är lugnande på huden.

Maria åkerberg Face Mask More, en fuktgivande och uppstramande ansiktsmask passande för alla hudtyper men är extra bra mogen hud. Använd 2 gånger i veckan på rengjord hud, låt verka i 10-20 min och skölj sedan av med ljummet vatten.

Maria Åkerberg Magnesium Oil Spray är ett mineraltillskott i sprayform som passar alla, men är speciellt bra för dig med magnesiumbrist. Spraya den på kroppen, ej invärtes eller direkt i ansiktet.

Maria Åkerberg Hand Cream är en handkräm för torra händer men fungerar lika bra på hela kroppen. Den motverkar torr hud och kan användas efter varje handtvätt.

Maria Åkerberg Face Mask Moist är en fuktgivande ansiktsmask för alla hudtyper. Den stärker, förbättrar strukturen och verkar utslätande på huden. Perfekt för torr hud som behöver en fuktboost! Applicera ansiktsmasken på rengjord hud och låt verka i minst 10-20 min innan du avlägsnar den med ljummet vatten. Använd den gärna efter AHA & Jojoba Peeling ca 2 gånger på vecka.

Grattis igen @facie78, hoppas du hittat dina nya favoriter!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>