Ekologiskt smink. Franska Couleur Caramel är pionjärer inom ekologiskt smink – nu nylanserar vi makeupen hos oss i nya snygga & hållbara förpackningar!

100% naturliga ingredienser

Couleur Caramel’s smink innehåller 100% naturliga ingredienser och 95% av sortimentet är ekocertifierat. Visionen är naturligt makeup som vårdar huden, med naturliga råvaror som är rika på aktiva ingredienser. Hållbarhet genomsyrar märket; deras metoder bidrar till att skydda miljön och ekosystemet med naturliga, växtbaserade ingredienser från ekologisk odling med bioteknik.

Pigmentrikt & mikroniserat smink för snyggare finish

Det ekologiska sminket är av hög kvalitet och har ett fint utbud av färger som är pigmentrika och innehåller 10 gånger mer vårdande ingredienser jämfört med motsvarande syntetiska sminkprodukter. Puderprodukterna är mikroniserade vilket betyder att puderprodukter är så fint att det inte lägger sig i linjer eller blir kakigt. Couleur Caramel levererar ekologiskt smink av högsta kvalitet med fint utbud av färger som är rika på pigment, ett professionellt sminkmärke som är lätt att använda för alla.

Biologiskt nedbrytbara förpackningar

Couleur Caramel är först med unika, miljövänliga förpackningar. Istället för plast är den vita förpackningen tillverkad av ett miljövänligt material som kallas PLA – majsspill och är helt biologiskt nedbrytbart i komposten. Locken tillverkas av hållbar bambu. Du kan plocka i sär och återvinna sminkförpackningarna när du är klar med dem, smart va?

I sortimentet hittar du bland annat detta:

 

Ekologisk mascara – prisbelönt formula

couleur-caramel-mascaras

 

Couleur Caramel’s mascaror har en prisbelönt, krämig formula gjord på naturliga ingredienser och mineralpigment som ger intensiva färger. Ingredienser som arganolja, karnaubavax och sheasmör skyddar, återfuktar och ger näring till dina fransar. Mascarans konsistens är lätt att jobba med, separerar fransarna, ger längd och volym. Mascaran passar de mest känsliga ögon samt kontaktlinsbärare. Du hittar mascarorna i flera varianter!

Köp Couleur Caramel Mascara här >>>

 

                    Foundation som passar mogen & torr hy

Couleur Caramel’s foundations med mineralpigment skyddar och ger huden en vacker lyster, och är berikade med arganolja, avokadoolja, sesamfröolja samt kakaosmör. Alaria esculenta-extrakt stimulerar huden och återställer hudens fastighet = jobbar mot ålderstecken. Härlig foundation som låter huden andas och smälter in i huden.

Hitta din foundation från Couleur Caramel här >>>

 

Pigmentrik concealer – ljusreflekterande & korrigerande

couleur-caramel.conealersCouleur Caramel concealer ger en långvarig hållbarhet och har hög täckning, och tack vare en lätt och krämig konsistens är den enkel att arbeta med. En ekologisk concealer med ljusreflekterande mineralpigment som suddar bort mörka ringar och ojämnheter med en matt finish! Concealern är även rik på aktivt vårdande ingredienser som baobabolja, mandelolja och sheasmör för att ge näring och skydd.

Här hittar du alla Couleur Caramel concealers >>>

 

 

Definierande ögonbrynspenna med borste

En smidig brynpenna från Couleur Caramel berikad med aktiva ingredienser som ekologisk sheasmör och bisabolol. Ögonbrynspennan har en pigmentrik formula med en matt finish som sitter hela dagen. Kommer i tre färger!

Här kan du köpa Couleur Caramel Eyebrow Pencil >>>

 

Bland sortimentet finns även olika primers, eyeliner samt kajalpennor från Couleur Caramel!

couleur-caramel-products

Du hittar alla produkter från Couleur Caramel här >>>

Läs Hannahs mascara-recension här:

Testat: ny mascara från Couleur Caramel