Ekologiskt essence är en blandning av serum och ansiktsvatten som maxar fukten i din hudvårdsrutin. För dig som alltid känner dig fuktfattig, har stramande hud eller har en kombinationshud med oljeproduktionen på högvarv som suktar efter fukt – ja, då är det hög tid att testa ett essence!

NYHET! Neal’s Yard Frankincense Intense Hydrating Essence

En grym nyhet för alla fuktälskade är Frankincense Intense Hydrating Essence – en hybrid mellan ansiktsvatten och serum som slussar ner fukt i huden och boostar dina andra hudvårdsprodukter på djupet. Neal’s Yard Remedies nya essence preppar huden med ett lyxigt lager av fukt och hjälper efterföljande produkter som serum, olja och krämer att work its magic! Essencet är kliniskt bevisat att återfukta huden upp till 24 timmar och resultatet blir en återfuktning på djupet, jämnare och klarare hud med lyster. Här hittar du Frankincense Intense Hydrating Essence >>

  • Återfuktande hyaluronsyra binder vatten till hudens yta och ger en plumpande effekt
  • Arganolja ger näring och stärker huden
  • Granatäppelextrakt ger en förbättrad fuktbalans och ökar hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter
  • Eterisk olja från frankincense ger en djupt rogivande doft som sänker stressnivån i kroppen

 

Här är hudvårdsrutinen som tar dig från torris till återfuktad & plumpad:

Steg 1 – Trippelrengöring med Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Cleansing Melt

Vill du rengöra och förnya huden, samtidigt som huden hålls återfuktad? Då är det denna lyxiga ansiktsrengöring som du ska satsa på! Den unika trippeltexturen smälter bort smuts, orenheter och vattenfast makeup utan att torka ut med naturliga sockerarter, ekologiska oljor och eterisk olja från frankincense. Rengöringen är kliniskt bevisad att återfukta huden upp till 12 timmar.

Köp Frankincense intense Cleansing Melt här >>

 

 

Steg 2 – Återfukta på djupet med Neal’s Yard Frankincense Intense Hydrating Essence

Ett essence ser till att slussa fukten djupare ner i huden och tar din hudvårdsrutin till nya höjder – vi lovar! Detta essence är ett måste och har en fjäderlätt formula som återfuktar huden på djupet och ger en förbättrad fuktbalans, ger en jämnare och klarare hud med lyster.

Handla Frankincense Intense Hydrating Essence här >>

 

 

2417-frankincense-intense-age-defying-serum

Steg 3 – Jämnare hudton & starkare hudbarriär med Neal’s Yard Frankincense Age-Defying Serum

Ett lyxigt serum för dig med mogen hud, eller begynnande ålderstecken som slappare hud och ojämn hudton. Serumet är kliniskt testat och har just älskade frankincense som nyckelingrediens. Dels ger den en lugnande doft till produkten, men den är också packad med antioxidanter som stöttar huden. Serumet är ett verkligt skönhetsgenombrott som hjälper till att lyfta, fylla ut och återställa hud som börjat visa tydliga tecken på åldrande. Gurkmeja hjälper till att jämna ut hudtonen och mikroalger som hjälper till att strama upp huden.

Köp Neals Yard Remedies Frankincense Age-Defying Serum här >>

 

 

2430 Frankincense Intense Eye Cream 15g JarSteg 4 – Neal’s Yard Frankincense Intense Age-Defying Eye Cream

Allt hänger på ögonen – om du verkligen vill förändra dina trötta, pösiga ögon är det här en produkt väl värd att testa! På bara 7 dagar har Neals Yard Remedies Frankincense Intense Eye Cream visat sig ge huden kring ögonen ett synbart lyft i kliniska tester. Produkten har också visat sig minska förekomsten av fina linjer och rynkor. Med aktiva ingredienser, inklusive gardenia och eterisk franinkcenseolja, gör produkten underverk för att motverka ålderstecken och tecken på trötthet.

Köp Neals Yard Frankincense Intense Age-Defying Eye Cream här >>

 

 

0701-frankincense-intense-age-defying-cream

Steg 5 – Lås in fukten med Neal’s Yard Frankincense Intense Age-Defying Cream

Här är en av Neal’s Yard Remedies mest prisbelönta produkt som har en stor fan-skara över hela världen! Inte så konstigt när det är en djupt fuktgivande dag- och nattkräm som minskar uppkomsten av linjer och rynkor, ger fasthet åt huden och ökar hudens smidighet enligt kliniska studier. Krämen ger omedelbar återfuktning och en fantastisk lyster till huden tack vare växtstamceller från Gardenia och peptidkomplex. Passar alla hudtyper, även känslig, men är så klart bäst för dig med mogen hud som upplever att huden saknar fasthet.

Köp Neal’s Yard Frankincense Intense Age-Defying Cream här >>

Mer läsning om Neal’s Yard Remedies:

Serumet som håller vad det lovar