Tävling. Stort grattis säger vi till Elenor – @pelenor – som vann augusti-månads Instagram-tävling på Naturligt Snygg med sin urgulliga bild på bebisen som just fått sin första egna tandborste!

Så grymt att kunna erbjuda de allra minsta ett bra och giftfritt alternativ till platstandborstar. Elenor valde Humble Brush barntandborste extra mjuk som är speciellt framtagen för att passa små barns känsliga munnar. Skaftet är tillverkat av 100% återvinningsbar och nedbrytbar bambu och har mjuka borststrån som är helt fria från BPA! Dessutom har bambu naturligt anti-bakteriella egenskaper.

En bra grej att både borsta och gnaga på med andra ord!

 

Visste du förresten att företaget Humble Brush har som mål förbättra munhälsan hos människor i nöd runt om i världen? För varje såld tandborste donerar Humble Brush motsvarigheten av en tandborste till tandvård för människor i akut nöd. Dessa tandborstar är alltså bra på så många plan!!! Perfekt!

Här hittar du hela sortimentet av Humble Brusch tandborstar >>>

Och grattis igen säger vi till Elenor som vinner pengarna tillbaka på sin beställning.

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga med #naturligtsnygg och @naturligtsnygg.se.

Mer information om tävlingen hittar du här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>