Du har väl inte missat Flowers fantastiska deodoranter? Vi på Naturligt Snygg (och våra kunder!) fullkomligt älskar dessa deos som funnits i vår webbshop från dag ett.

Flowers (tidigare Färg och Förändring) tillverkar sina deodoranter i Floby i Västra Götaland, med naturligt mineralsalt som verkar sammandragande, farnesol som motverkar bakterietillväxt samt citronsyra och mjölksyra som skapar ett lägre ph-värde på hudytan och därigenom motverkar dålig lukt.

Deras deodoranter finns i fyra varianter som alla har testats av våra bloggare. Läs deras omdömen här – och hitta din nya favorit-deo:

Flowers-deo-dagensborjan1.jpg

 

 

Flowers Dagens Början Deodorant har en skir och fräsch doft av blomdagg. Hannah Sjöström ger den 4,5 i betyg och följande omdöme: ”Håller en fräsch hela dagen och även om man svettas kommer det inga taskiga dofter. När man svettas blir det heller inga sunkiga dofter som “fastnar” i kläderna. Deon funkar hela dagen på jobbet med viktiga möten, på yogapasset på kvällen och hela natten på krogen (ja, alltså, i alla fall fram till 01 när jag klappar ihop ;)”

 

 

 

 

Flowers-deo-aprikosros1.jpg

 

 

Flowers Aprikosros Deodorant har en blommig, fruktig, lyxig och ljuvligt fräsch doft. Vår bloggare Marita Karlson ger denna en 5:a i betyg och säger så här: ”Bara efter en dag känner jag att den är en keeper. Den är fräsch, doftar så gott och håller mig fräsch, luktfri och torr en hel lång dag. Den håller! Den här mina vänner, är grym!”

 

 

 

 

 

Flowers-deo-jord.jpg

 

 

Flowers Jord Deodorant har en kraftigare doft och ton. Hannah Sjöström säger: ”Denna känns mer unisex och tydligt “örtigare”. Innehåller eteriska oljor från bland annat patchouli, ylang-ylang och cederträ. Fungerar lika bra som Dagens Början och Aprikosros.”

 

 

 

 

 

 

Flowers-Deo-Lindblomma-Bild.jpg

 

 

Flowers Lindblomma Deodorant är den mildaste varianten från Flowers för den känsliga huden eftersom den inte innehåller mineralkristall/alun. Doftar milt av lindblomma. Hannah Sjöström recenserar: ”Doftar väldigt trevligt av lindblom och typ tvål, men det är också en väldigt mild doft. Tänkt för dig med känslig hud, för dig som inte vill ha så starkt doft och för dig som inte tål alun.” 

 

 

 

 

 

Här kan du handla alla deodoranter från Flowers >>>