Det var många som deltog i vår recensionstävling på Facebook – så himla kul tycker vi! Tack för alla fina, ärliga och viktiga omdömen. Vi har nu läst igenom era recensioner och valt ut tre som blir de lyckliga prisvinnarna. Men såklart vi vill ge alla er som deltagit en stor guldstjärna som tack för hjälpen. 

De priserna som kommer att delas ut är alltså följande:
1:a pris: Presentkort på 1000 kr i Naturligt Snygg webbshop + produkten du recenserat
2-3:e pris: Produkten du recenserat

Det var väldigt svårt att välja ut tre vinnare bland alla de fina recensioner som kom in, men här är de personerna vi till slut beslutat os för:

1:a pris – Elina Andersson | Maria Åkerberg Face Lotion Clearing
Recension: Helt magisk!! Att både kunna använda den i hela ansiktet i förebyggande syfte mot mina utbrott. Men även som punkbehandling dagligen mot finnar. Min räddare i nöden!

2:a pris – Kitty Chan | Whamisa Hydro Gel Sheet Mask
Recension: Jag har i många år älskat att använda Sheet Masks. Men tyvärr med asiatisk hudvård så är den naturliga ekologiska trenden inte fullt så stark än. Men Whamisa har allt som K-beauty erbjuder plus att det är naturligt. Maskerna är svalkande och ljuvliga att ha på. Efteråt känns huden mjuk, full av lyster och full av fukt. Köp!

3:e pris – Camilla Widén Eco Cosmetics Tonad Dagkräm Spf 15
Recension: Mjuk, skön, lätt att använda! Återfuktar huden! Fin glöd i ansiktet utan risk att bränna sig. Så skönt med en tonad solkräm för att slippa använda många olika produkter!

Alla vinnarna kontaktas personligen.