Två riktigt härliga, återfuktande nyheter från prisbelönta Tata Harper har landat i vår shop! Tata Harpers produkter är som vi vet effektiv ekolyx som tillverkas på deras farm i Vermont, USA. Produkter är packade med effektiva, högpresterande ingredienser som noggrant testats och dessa botaniska ingredienser ger tillsammans en resultatorienterad hudvård som verkligen ger effekt på huden. Alla Tata Harpers produkter är 100 % naturliga, innehåller höga halter av ekologiska och mycket effektiva botaniska ingredienser – en del av dem växer på den ekologiska farmen. Vi kikar närmare på nyheterna:

tata harper hydrating floral mask

Hydrating Floral Mask är en blommig ansiktsmask för torr hy och som ett glas vatten till törstig hud – den höga halten av hyaluronsyra återfuktar huden omedelbart! Hyaluronsyror med molekyler i olika storlekar återfuktar hudens alla lager för att säkerställa total återfuktning på djupet. Passar alla hudtyper, speciellt torr, fuktfattig och rodnande hy. En ansiktsmask som huden inte tackar nej till efter en dag i solen!

 

tata harper hyaluronic gel moisturizer

Hyaluronic Gel Moisturizer är en lätt fuktkräm med gelliknande formula som kan användas varje dag, morgon och kväll om så önskas. Även den här härligheten ger huden en intensiv återfuktning med hyaluronsyra. Vitaminer och mineraler ger huden näring samtidigt som blomextrakt minskar rodnad, och resultatet blir en frisk och fräsch hy med lyster! Denna fuktkräm passar alla men är extra bra till dig som har oljig hy och/eller blandhy.

Spana närmare på nyheterna här! >>>