Stort grattis säger vi till @little_bits_of_my_life som är vinnare av juni månads instagramtävling på Naturligt Snygg! På hennes fina bild har hon fyllt på med grön skönhet inför sommaren och visar upp blandade produkter från c/o Gerd, Maria Åkerberg, Bruns, Loelle och Estelle & Thild. Vi kikar närmare:

• Från vänster: populära Neutral Deodorant från c/o Gerd är perfekt till dig som vill ha en doftfri men effektiv deodorant!

Volume Mascara från Estelle & Thild separerar fransarna och bygger volym, samtidigt som den innehåller vårdande ingredienser.

Hårmask nr 23 från Bruns är en annan omtyckt produkt i vår shop, nyligen har de dessutom börjat med reseförpackningar så du enkelt kan ha med dig den på resan eller i träningsväskan!

• En tvål med arganolja håller huden mjuk och smidig – Loelles Argan Soap är en variant som gör precis detta!

• Antirouge Serum från Maria Åkerberg är ett fuktgivande serum för känslig hud som ökar hudens motståndskraft och verkar antiinflammatoriskt!

Grattis igen säger vi till @little_bits_of_my_life som vinner pengarna tillbaka på sin beställning!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>