Har du upptäckt African Black Soap ännu? Den afrikanska svarta tvålen har använts under århundraden i västafrika för att motverka akne, ärr, rynkor och andra hudåkommor och är vida känd för sina renande egenskaper och sitt rika innehåll av vitamin A, E och järn. 

Nu kan vi på Naturligt Snygg äntligen välkomna två nya afrikanska svarta tvålar i sortimentet: Body Bazar African Black Soap i fast och flytande form – i galet snygga förpackningar!

African-blacksoap-handfat

HUR snygg är inte den här på handfatet?!! 

Dessutom är de grymt bra för din hud! Body Bazars afrikanska svarta tvål är gjord endast på fetter, växer och aska på traditionellt vis och består av 60% ekologisk rättvisemärkt sheasmör från Mavis Asigre-kooperativet. Självklart utan palmolja och andra onödiga tillsatser. Tvålarna är djuprengörande och har milt exfolierande egenskaper och kan användas som rengöring till både kroppen och ansiktet, och som sminkborttagning eller raktvål.

Afrikansk svart tvål innehåller höga halter av vitamin A & E samt järn. Vitamin A hjälper huden att återuppbygga vävnader och hjälper till att minska rynkor. E-vitamin å andra sidan är avgiftande och hjälper till att minska fria radikaler. Resultatet blir en fantastisk fräsch, mjuk och ren hy.

Här hittar du den flytande afrikanska svarta tvålen från Body Bazar >>

Här hittar du den fasta afrikanska svarta tvålen från Body Bazar >>