Vissa produkter vi säljer tycks flyga av hyllan så fort vi får dem i lager! Dessa kundfavoriter ligger oss varmt om hjärtat och det är lätta att förstå varför så många är sugna på att köpa just dessa.

Vi vet ju redan sedan innan att våra kunder har god smak och är noga med  innehåll och vill ha produkter som faktiskt funkar. Därför blev vi lite nyfikna på att ta reda på vilka era faoriter är! Nedan listar vi därför, utan inbördes ordning som ni (och vi) älskar allra mest. Har du testat på alla eller är det kanske dags att upptäcka några framtida favoriter?
loelle-carrot-seed-oil-1000x1000

Loelle Morotsfröolja Eko, 89 kr >>>
Carrot Seed Oil från Loelle är en ekologisk, kallpressad morotsfröolja. Den har reparerande och återuppbyggande egenskaper och passar därför bra att smörja på solbränd och skadad hud.
rms-beauty-pop-collection-600x600
RMS Beauty Signature Set – Pop Collection, 540 kr >>
RMS Beauty Signature Set Pop Collection är en palett med fem ljusa färger och skimmer från RMS Beauty som ger din hy en perfekt finish och glow! Pop Collection innehåller favoriterna: Buriti Bronzer, Magic Luminizer, Lip2Cheek Demure, Lip2Cheek Beloved och Simply Vanilla Lip & Skin Balm.
schmidts-naturals-deodorant-stick-rose-vanilla-92-g
Schmidts Natural Deodorant – Rose + Vanilla Stick, 149 kr >>
Schmidts Natural Deodorant – Rose + Vanilla är ett deo-stick med en underbar doft av rosor och en liten hint av pudrig vanilj. Rose + Vanilla deodorant har snabbt blivit populär med sin lyxiga, eleganta och inbjudande doft.

Zuii-Eyebrow-Definer-Taupe-600x600
Zuii Organic Eyebrow Definer – Taupe, 199 kr >>
Med Zuiis ögonbrynspennor är det lätt att skapa täta och snygga ögonbryn. Konsistensen är lagom mjuk, vilket gör pennan enkel att använda.

Yarok-Feed-Your-Ends-Leave-in-4oz-1000x1000
Yarok Feed Your Ends Leave-In Conditioner and Heat Protectant, 149 kr >>
Produkten vann utmärkelsen Årets hårstylingprodukt i Organic Beauty Awards 2017 och har snabbt blivit en måste-ha-produkt både bland konsumenter och på gröna hårsalonger då det fungerar både som balsamspray och värmeskydd i ett.

lotus-mascara-600x600 (1)
Lotus Pure Organics Mascara – svart, 225 kr >>
Lotus Pure Organics Mascara i svart är en vårdande ekologisk mascara som ger dig fylliga och långa fransar – redo för såväl vardag som fest! Mascaran är vattenlöslig vid tvätt med ljummet/varmt vatten, men den håller bra under dagen och många betecknar den som vattenrestistent, den är också ”gnuggsäker” och flagnar/fäller inte.

P-44163
Body Bazar Flytande African Black Soap, >>
Body Bazar African Black Soap är en flytande afrikansk svart två från Gahna. Den är mild exfolierande och har djuprengörande egenskaper som passar alla hudtyper och åldrar.
neals-yard-wild-rose-beauty-balm-ansikte-boxar-och-kit
Neal´s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm, 479 kr >>
Wild Rose Beauty Balm från Neal’s Yard Remedies är en mycket omtyckt och prisbelönt multiprodukt som vårdar och vitaliserar alla hudtyper – även de mest känsliga.

 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>