Weleda lanserar nu nya duschkrämer: Aroma Showers med fyra härliga dofter – Relax, Love, Harmony & Energy. Serien är framtagen för att stimulera dina sinnen med hjälp av aromaterapi i duschen eller badet. Perfekt till self care-stunden!

Vad är aromaterapi?

Modern forskning visar att människor påverkas av dofter, dofter har både en fysisk och mental inverkan på oss. Med Weledas Aroma Showers dofter får du en känsla av natur och harmoni med aromaterapi. Duschkrämerna med naturliga ingredienser är baserade på mjukgörande solrosolja och milda tensider som är återfuktande och mjukgörande. Du får en energigivande, lyxig, harmoniserad eller lugnande stund, helt enkelt med hjälp av de eteriska oljorna och ångan från duschen eller badet!

Aroma shower relax

Weleda Aroma Shower – Relax

En lugnande duschkräm med doft av lavendel som är lugnande, upplyftande bergamott och värmegivande vetiver. Vetenskapligt bevisad rogivande doft för sinnet, med den får du en lugnande aromaterapeutisk stund!

Weleda Aroma Shower Relax hittar du här >> 

Aroma Shower Love

Weleda Aroma Shower –  Love

En lyxig duschkräm med naturliga ingredienser och välgörande blomdoft som harmoniserar sinnet tack vare doften av jasmin, ros och ylang ylang. En ljuvlig och lyxig doftupplevelse för sinnet!

Weleda Aroma Shower Love hittar du här >>

Aroma shower Harmony

Weleda Aroma Shower – Harmony

En harmonisk och fräsch duschgel som för tankarna till en skogspromenad. Duschkrämen återfuktar huden och lämnar den mjuk, med doft av fräsch sibirisk gran, lugnande lavandin och harmonisk silvergran. Denna duschkräm ger en känsla av natur och harmoni.

Weleda Aroma Shower Harmony hittar du här >>

Aroma Shower Energy

Weleda Aroma Shower – Energy

Duschkräm med energigivande doft för sinnet. Ekologiska ingredienser som återfuktar huden med doft av varm cederträ, frisk citronella och uppiggande ingefära. Denna duschkräm ger huden en boost av energi!

Weleda Aroma Shower Energy hittar du här >>

 

Tillåt dig själv att relaxa dina sinnen med dessa härligt doftande duschgeler och låt dina sinnen få uppleva aromaterapi i ditt eget badrum! Prova Aroma Energy till morgonduschen för att piggna till och få energi inför dagen, Relax eller Harmony för att lugna sinnet inför kvällen och Love för att ladda inför en underbar och härlig helg. Vilken duschkräm väljer du?

Mer läsning om Weleda hittar du här:

Recension: Populära Weleda Skin Food Body Butter