Det var många som deltog i vår senaste Facebook-tävling där du hade chansen att vinna ett lyxigt makeup-kit från Zuii Organics! Efter att ha gått igenom alla era motiveringar och fina ord i kommentarsfältet har vi nu lyckats dra två lyckliga vinnare som kommer att få härliga tillskott i sminkväskan!

Det australiensiska makeup-märket Zuii Organic grundades år 2008 och har sedan dess utvecklat ett stort sortiment av ekologiskt och naturligt smink, smink som blivit stora favoriter bland många! Produkterna och ingredienserna de innehåller har fått inspiration av blommor och blad, vilket går att utläsa både i namnen på produkterna men också i innehållsförteckningarna.

De lyckliga vinnarna kommer att få hemskickat varsitt kit innehållande:

* 1 concealer
* 1 läppstift
* 1 mascara

Vinnarna och de vinnande motiveringarna lyder:

Rebecca Wingstedt: Min hy behöver något nytt och bra. Min hy gör revolt mot mig just nu. Sen att min Crohns inte för hyn bättre. Nu kör vi för vinst. ?

Ellen Sköld: Skulle vara helt fantastiskt att vinna lite nytt smink! Har pluggat i 3,5 år nu och nytt smink finns det ingen plats för i min budget så jag hade blivit överlycklig om jag vann ?

(Vinnarna meddelas via privat meddelande på Facebook)

 

Till det aktuella Zuii-erbjudandet >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>